Πρωτότυπους -αν μη τι άλλο- τρόπους για να ξεχωρίσουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σκέφτηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κομοτηνής και Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης.

 

O Κώστας Καραϊσκος, που είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής, στην προσπάθειά του να κερδίσει την προτίμηση των πολιτών της τοπικής κοινωνίας έβαλε τον εαυτό του σε ρόλο πρωταγωνιστή της γνωστής σειράς «Casa de Papel» με την τέλεια ληστεία και διατείνεται ότι θέλει να κλέψει το δημαρχείο της πόλης.

 

Ο ίδιος είναι υποψήφιος με την παράταξη «Σπάρτακος» και η πρωτότυπη διαφήμισή του έχει ήδη προκαλέσει πολλά σχόλια στην τοπική κοινωνία.

 

 

 

 

 

Ο Κωνσταντίνος Μπαμπούλας, ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης για το χιούμορ του στις διαφημίσεις της επιχείρησής του.

 

Στις επερχόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Κοινωνική Συνεργασία» στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης και επειδή το όνομά του στη Θεσσαλονίκη είναι ευρέως διαδεδομένο, αποφάσισε να μην το αφήσει αναξιοποίητο.

 

Κάπως έτσι κυκλοφόρησε το σύνθημα «Μπαμπούλα στηρίζω, ζωή κερδίζω. Γιατί αλλιώς» σε σχήμα φέρετρου, που έχει ήδη γίνει viral στα social media.