Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για εγκλωβισμένους στην Κρήτη - Ανέβηκαν σε ταράτσα για να σωθούν

Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για εγκλωβισμένους στην Κρήτη - Ανέβηκαν σε ταράτσα για να σωθούν Facebook Twitter
Φωτό Αρχείου
0

Μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ έχει στηθεί στην περιοχή της Παχιάς Άμμου, Λασιθίου, για τον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti, τα τέσσερα άτομα ανέβηκαν στην ταράτσα του σπιτιού τους, καθώς η στάθμη του νερού, περιμετρικά έχει ανέβει επικίνδυνα, ξεπερνώντας τα 3 μέτρα σε ύψος.

Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης, κ. Λαγουδάκη:

«Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, έχει ήδη ενημερωθεί και επιχειρεί μεγάλη δύναμη της ΕΜΑΚ. Είναι μία δύσκολη επιχείρηση με το έργο να δυσχεραίνουν κατά πολύ οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή».

Ωστόσο δεν πρόκειται για την μοναδική επιχείρηση απεγκλωβισμού στη συγκεκριμένη περιοχή που δοκιμάζεται από την κακοκαιρία.

Νωρίτερα, η πυροσβεστική κλήθηκε να επέμβει και σε άλλες δύο περιπτώσεις απεγκλωβισμού σε δύο σπίτια.

Η μία αφορούσε πάλι σε 4 άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στο σπίτι τους και η δεύτερη έναν ηλικιωμένο που επίσης είχε εγκλωβιστεί. Και οι δύο επιχειρήσεις στέφθηκαν με επιτυχία χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των σωστικών συνεργείων.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε σε επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός ακόμη ατόμου στην περιοχή του Τζερμιάδου.

Με πληροφορίες από Neakriti

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τις κροτίδες

Ελλάδα / Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα

Τα βεγγαλικά και οι κροτίδες την Ανάσταση αποτελούν για τα ζώα έντονα αρνητικές εμπειρίες που μπορεί να τους προκαλέσουν φοβία και άγχος σε κάθε παρόμοιο ερέθισμα στο μέλλον
NEWSROOM