Κρήτη: Ισόβια στον 49χρονο για την άγρια δολοφονία του πατέρα του

Κρήτη: Ισόβια στον 49χρονο για την άγρια δολοφονία του πατέρα του Facebook Twitter
0

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ο 49χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 80χρονο πατέρα του, στα Καμίνια, τον Αύγουστο του 2018

Στον κατηγορούμενο δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι ένιωθε μίσος, δεν κατάλαβε ότι τον σκότωσε καθώς είχε πιει πάνω από 60 χάπια και είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες.

Ο 49χρονος πατροκτόνος υποστήριξε ότι δέκα ημέρες πριν το φονικό είχε βρεθεί δεμένος στο ψυχιατρείο και θεώρησε υπαίτιο τον πατέρα του. 


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti, o  49χρονος  πατέρας τριών παιδιών είναι χρήστης ναρκωτικών και ήταν γνωστός στις διωκτικές Αρχές. 

Όπως υποστήριξε, το γεγονός ότι η μητέρα πήρε τα παιδιά και έφυγαν από το σπίτι  πυροδότησε ένταση και τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Σημειώνεται ότι μια ημέρα πριν την άγρια δολοφονία του 80χρονου,  ο 49χρονος είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του ηλικιωμένου και άλλων μελών της οικογένειας του.

Με πληροφορίες από Neakriti

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM