Απομακρύνεται η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση θανάτου του 30χρονου δικηγόρου που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή της οδού Αττικού Άλσους στα Τουρκοβούνια.

 

Όπως αναφέρει η έκθεση του ιατροδικαστή, από τα ευρήματα προκύπτουν πολλαπλά θανατηφόρα κατάγματα συμβατά από πτώση μεγάλου ύψους χωρίς να υπάρχουν άλλα ίχνη από τα οποία να προκύπτει βιαιοπραγία.

 

 

Ο 30χρονος δικηγόρος αγνοούταν από την Τρίτη το βράδυ, όταν έφυγε από το δικηγορικό γραφείο που εργαζόταν για το σπίτι του.

 

 

Ο δικηγόρος επικοινώνησε τελευταία φορά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στέλνοντας γραπτό μήνυμα από το κινητό του τηλέφωνο σε φίλο του, και τον ενημέρωσε ότι όλα είναι καλά και πως θα έβγαινε για ένα ποτό.

 

Το απόγευμα της Τετάρτης ο 30χρονος δικηγόρος εντοπίστηκε νεκρός σε ένα γκρεμό στα Τουρκοβούνια και λίγη ώρα νωρίτερα ο αδερφός του δικηγόρου, ο οποίος είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, είχε δώσε κατάθεση για την εξαφάνιση του 30χρονου, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του.