Ειδικοί Φρουροί: «Πάνω από 170 αστυνομικοί κάηκαν από μολότοφ μέσα σε έναν χρόνο»

Ειδικοί Φρουροί: «Πάνω από 170 αστυνομικοί κάηκαν από μολότοφ μέσα σε έναν χρόνο» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πάνω από 170 τραυματισμοί αστυνομικών από μολότοφ έχουν σημειωθεί μέσα σε έναν χρόνο, τόνισε ο Ευστράτιος Μαυροειδάκος, γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών.

Ο κ. Μαυροειδάκος χαρακτήρισε «προκλητική» τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση. Ο βουλευτής δήλωσε πως στα 30 χρόνια της σταδιοδρομίας του ως δημοσιογράφος δεν θυμάται «κάποιος να έχει πεθάνει από μολότοφ»

Ο κ. Μαυροειδάκος πρόσθεσε πως οι αστυνομικοί, ειδικά όσοι έχουν καεί από μολότοφ, εξαγριώθηκαν από όσα είπε ο κ. Κυρίτσης.

 «Οι δηλώσεις στρέφονται ενάντια στον αστυνομικό. Είμαστε απογοητευμένοι που εκλεγμένος βουλευτής κάνει τέτοιες δηλώσεις. Στα Εξάρχεια όσοι πετάνε μολότοφ θέλουν νεκρό, δεν πετάνε μολότοφ για πλάκα», σημείωσε. 

Κάλεσε τέλος τον κύριο Κυρίτση «να πάει το Σαββατοκύριακο στα επείγοντα στο 401 μετά από τα καθιερωμένα επεισόδια στα Εξάρχεια προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος τα εγκαύματα που προκαλούνται στους αστυνομικούς».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Ελλάδα / Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Λειτουργεί η επιχείρηση στην παραλία Πάνορμος αν και είχε σφραγιστεί από τον δήμο Μυκόνου το καλοκαίρι του 2023 - Ανύπαρκτη η επιχείρηση στο MyCoast - Τι δηλώνει στη LiFO ο δήμαρχος Μυκόνου
NEWSROOM
Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα Ορθόδοξη διακόνισσα στη σύγχρονη εποχή στην Ζιμπάμπουε

Διεθνή / Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα διακόνισσα της ορθόδοξης εκκλησίας στην Ζιμπάμπουε

Η ορθόδοξη εκκλησία αλλάζει σελίδα - Η διακόνισσα Αγγελική, η πρώτη γυναίκα που μπήκε στο ιερό, σπουδάζει Γεωγραφία και Περιβαλλοντικές Σπουδές και έχει στόχο μέσα από το έργο της να προστατεύσει τον πλανήτη
NEWSROOM