Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 48χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 48χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης Facebook Twitter
EUROKINISSI
5

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 48χρονος στην Κρήτη που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης.

Ο άνδρας προφυλακίστηκε  αργά το απόγευμα σήμερα μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του. 

Σύμφωνα με το neakriti.gr «πρόκειται για μία υπόθεση που προκαλεί σοκ και ανατριχίλα για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες εξελισσόταν το τελευταίο διάστημα».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη της δράσης του έπαιξε ο μεγαλύτερος αδελφός της 11χρονης, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι το κοριτσάκι κατέγραφε στο ημερολόγιό του όσα εκτυλισσόταν το τελευταίο διάστημα και προσπάθησε να την πείσει να μιλήσει στους γονείς της.

Παράλληλα αναφέρεται πως η οικογένεια του παιδιού έχει ήδη δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής μέσω του συνηγόρου της κ. Γιώργου Κοκοσάλη και ζητά ακόμη και την έκδοση εισαγγελικής διάταξης για την κοινοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του κατηγορουμένου, με στόχο να προστατευτούν άλλα παιδιά είτε να αποκαλυφτούν άλλες πτυχές της δράσης του.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα επικράτησε ένταση στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου όταν συγγενείς του φερόμενου ως θύματος επιχείρησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο. 

Με πληροφορίες από neakriti.gr

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM