Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό λόγω τροχαίου – Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι

Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό λόγω τροχαίου – Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι Facebook Twitter
0

Ουρές πολλών χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στην κάθοδο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος. 

Ένα πούλμαν συγκρούστηκε νωρίτερα με ένα φορτηγό και το κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει διαδοθεί και στις παρακείμενες οδούς - κυρίως στις εισόδους της εθνικής οδού. Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος της Αχαρνών και αυτή την ώρα η ουρά των οχημάτων ξεπερνά τα επτά χιλιόμετρα. 

Τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα φτάνουν πλέον στο ύψος της Κηφισιάς ενώ με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται και τα οχήματα στην Αττική Οδό, καθώς η έξοδος προς την εθνική οδό έχει ουσιαστικά μπλοκαριστεί.

Σύμφωνα με την Τροχαία στο σημείο σπεύδει γερανός προκειμένου να απομακρύνει τα δύο βαριά οχήματα.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και στην άνοδο της Αθηνών - Λαμίας, από τα ΚΤΕΛ έως την Αχαρνών, σε τμήματα της Πέτρου Ράλλη από τη Θηβών και στην Κατεχάκη, στο ρεύμα από Ηλιούπολη.

Χαμηλές είναι επίσης οι ταχύτητες στην κάθοδο της Κηφισίας από το Μαρούσι, στην άνοδο από τους Αμπελόκηπους έως το Ψυχικό και στην άνοδο της Συγγρού από τη Λαγουμιτζή.

Τέλος, προβλήματα στην κίνηση καταγράφονται στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM