«Της έβγαζε μαχαίρια και τη χτυπούσε», λέει η αδερφή της γυναίκας που στραγγαλίστηκε από τον σύζυγο της

«Της έβγαζε μαχαίρια και τη χτυπούσε», λέει η αδερφή της γυναίκας που στραγγαλίστηκε από τον σύζυγο της Facebook Twitter
0

Συνεχώς μέσα στον φόβο φαίνεται πως ζούσε η 32χρονη γυναίκα στη Σητεία, η οποία στραγγαλίστηκε από τον σύζυγο της. 

Η δίδυμη αδερφή της γυναίκας μίλησε τηλεοπτική εκπομπή του Star. Υποστηρίζει πως ο 36χρονος άντρας, με τον οποίο ήταν παντρεμένη η αδερφή της και ήταν πια σε διάσταση, είχε χρησιμοποιήσει πολλές φορές βία εναντίον της. 

«Είχαμε πάει στην αστυνομία γιατί την απειλούσε με μαχαίρια συνέχεια. Τη χτυπούσε. Έφυγε η αδερφή μου και πήγε στη μητέρα μας και αυτός έκανε τον καλό για να βγάλει συναινετικό διαζύγιο. Ήταν τέσσερα χρόνια μαζί. Τρία χρόνια παντρεμένοι με πολιτικό γάμο», είπε η γυναίκα. 

Πρόσθεσε πως ο γαμπρός της ήταν πολύ νευρικός και πως η αδερφή της πίστευε πως θα της πάρει τα παιδιά για αυτό είχε απευθυνθεί σε κοινωνικό λειτουργό. Για την αδερφή της αναφέρει πως ήταν «χαμηλών τόνων» και ένας ήρεμος άνθρωπος. 

Ο δράστης το απόγευμα της Τρίτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λασιθίου, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ ήταν υπό κράτηση ξέσπασε σε λυγμούς μετανιωμένος για την πράξη του. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM