Απεργία την Πρωτομαγιά

Νίκη Λειβαδάρη: Έπινε ποτό, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγο μετά πέθανε

Νίκη Λειβαδάρη: Έπινε ποτό, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγο μετά πέθανε Facebook Twitter
0

Σήμερα θα γίνει η κηδεία της ηθοποιού Νίκης Λειβαδάρη η οποία πέθανε ξαφνικά το βράδυ του Σαββάτου μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Η είδηση για τον αιφνίδιο θάνατο της Νίκης Λειβαδάρη σόκαρε και βύθισε σε πένθος τους συναδέλφους και την οικογένειά της καθώς η 33χρονη ηθοποιός δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας που να είναι γνωστό και δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η καρδιά της θα την πρόδιδε.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό Φώτη Σπύρου, η νεαρή συνάδελφός του ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της εξόδου της για ποτό μετά το τέλος της παράστασης «Stamboul Train» στην οποία συμμετείχε.

Νίκη Λειβαδάρη: Έπινε ποτό, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγο μετά πέθανε Facebook Twitter

«Όπως έμαθα το βράδυ του Σαββάτου πήγε για ποτό με τον φίλο της. Ένιωσε αδιαθεσία και πόνους. Ο φίλος της την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς ξεψύχησε» δήλωσε ο Φώτης Σπύρου στην Espresso.

Ο Φώτης Σπύρου αναφέρει μάλιστα πως είχε ανταλλάξει μηνύματα με την Νίκη Λειβαδάρη το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να συναντηθούν την Κυριακή. «Το Σάββατο το βράδυ στις 10:55 μου έστειλε μήνυμα ότι "αύριο Κυριακή θα περάσω από την πρόβα να σε δω". Την επομένη την περίμενα αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μια φίλη της. Μου είπε "έφυγε"... Δεν μπορώ να το πιστέψω» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Την είδηση για το θάνατο της 33χρονης ηθοποιού δημοσιοποίησε μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook ο πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Επίσης ανακοίνωσε πως η κηδεία της Νίκης Λειβαδάρη θα γίνει σήμερα Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, στο Α' κοιμητήριο Αθηνών, στις 13:30 το μεσημέρι.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ