ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Νίκη Λειβαδάρη: Την Τρίτη η κηδεία - Το συγκινητικό «αντίο» της Φιλίτσας Καλογεράκου.

Νίκη Λειβαδάρη: Την Τρίτη η κηδεία - Το συγκινητικό «αντίο» της Φιλίτσας Καλογεράκου. Facebook Twitter
0

Την Τρίτη θα γίνει η κηδεία της Νίκης Λειβαδάρη. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της ηθοποιού, που πέθανε σε ηλικία μόλις 33 ετών, έχει σκορπίσει θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Η νεαρή ηθοποιός, που δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την υγεία της, πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Η Νίκης Λειβαδάρη είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις σειρές «Μίλα μου βρώμικα» και «Αληθινοί Έρωτες», ενώ αυτήν την περίοδο συμμετείχε στο έργο «Stamboul Train» του Γκράχαμ Γκρην, στην Αμαξοστοιχία - Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, που είχε κάνει αρχικά γνωστή και την τραγική είδηση του θανάτου της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε πως η κηδεία της Νίκης Λειβαδάρη θα γίνει αύριο, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, στο Α' κοιμητήριο Αθηνών, στις 13:30 το μεσημέρι.

Πολλοί ήταν οι συνάδελφοί της που την αποχαιρέτησαν μέσω των social media, ανάμεσά τους και η Φιλίτσα Καλογεράκου. ««Δεν μπορώ να το πιστέψω.. Καλό ταξίδι ομορφιά μου... Ένα κορίτσι με ταλέντο, χιούμορ κ καλή ψυχή...Νίκη Λειβαδαρη», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία της. 

Νίκη Λειβαδάρη: Την Τρίτη η κηδεία - Το συγκινητικό «αντίο» της Φιλίτσας Καλογεράκου. Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ