Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η μαφιόζικη εκτέλεση στη Θεσσαλονίκη

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η μαφιόζικη εκτέλεση στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
THESTIVAL.GR
0

Σε μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται η χθεσινή, εν ψυχρώ δολοφονία ενός 42χρονου άνδρα στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα η Ασφάλεια. 

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχουν μπει οι δραστηριότητες του 42χρονου ομογενούς από τη Γεωργία, που δολοφονήθηκε στο Πανόραμα το βράδυ της Κυριακής.

Η εν ψυχρώ εκτέλεση σημειώθηκε στις 9.40μ.μ, ενώ το θύμα έβγαινε από το αυτοκίνητό του, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του στην οδό Ιασωνίδου.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η μαφιόζικη εκτέλεση στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
THESTIVAL.GR

Ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται ότι είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα. Ο 42χρονος ομογενής δέχθηκε πυροβολισμούς από πυροβόλο όπλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. 


Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών που έσπευσαν στο σημείο, απέκλεισαν τη γύρω περιοχή. Κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων συνέλεξε πλήθος στοιχείων. 

Λίγες ώρες αργότερα, στις 3.30 τα ξημερώματα, ένα αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο σε αγροτική περιοχή του Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης και οι αρχές εξετάζουν εάν συνδέεται με το μαφιόζικο χτύπημα. 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM