H Μαρίνα Πατούλη απέσυρε την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου

H Μαρίνα Πατούλη απέσυρε την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Απέσυρε την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου, η Μαρίνα Πατούλη. 

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης γνωστοποίησε πως δεν θα είναι τελικώς υποψήφια, προκειμένου να συμβάλει στην ενότητα και «τη συνέχεια του σπουδαίου έργου» του συζύγου της στο Μαρούσι. 

«Σε όλη μου τη διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: Το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι. Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι. Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, ελπίζω να δείξουν όλοι την ίδια ενωτική διάθεση».

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Πατούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, είχε στηρίξει τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρο Αμπατζόγλου αντί για την σύζυγό του. 

«Η υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007», σημείωνε ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου, στις 23 Δεκεμβρίου. 

Σχολιάζοντας την απόφαση του συζύγου της, η κα Πατούλη τον είχε χαρακτηρίσει «ακριβοδίκαιο» διαβεβαιώνοντάς πως «δε νιώθει πικρία» για την στάση που τήρησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM