Τραγωδία στην Κρήτη με νεκρό βρέφος 11 ημερών

Τραγωδία στην Κρήτη με νεκρό βρέφος 11 ημερών Facebook Twitter
0

Μια ακόμη τραγωδία με νεκρό βρέφος συγκλονίζει μια οικογένεια στην Κρήτη.

Την τραγική είδηση πως ένα βρέφος μόλις 11 ημερών πέθανε στο νοσοκομείο, επιβεβαίωσε στο neakriti.gr ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Φανιουργιάκης.

Ο διοικητής είπε χαρακτηριστικά ότι βρίσκονται σε αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων του νεκρού νεογνού και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να πει περισσότερα για τα αίτια.

Το νεογνό ήταν ένα κοριτσάκι ελληνικής καταγωγής και φέρεται να μεταφέρθηκε από ιδιωτική κλινική στο ΠΑΓΝΗ στις 19 Δεκεμβρίου, σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Έκτοτε νοσηλευόταν στην Μονάδα Νεογνών και τελικά πέθανε 11 μέρες αργότερα, την περασμένη Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία ενώ η κοινωνία της Κρήτης είναι μουδιασμένη αφού πρόκειται για τον τρίτο θάνατο μετά το θάνατο του βρέφους 11 μηνών που έσβησε μετά από κατάποση ξένου σώματος στον Κόκκινο Πύργο, «έσβησε» και το 6 μηνών βρέφους που υπέστη ανακοπή την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Με πληροφορίες από neakriti.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM