Στο «σφυρί» η πολυτελής βίλα του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι

Στο «σφυρί» η πολυτελής βίλα του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι Facebook Twitter
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
0

Η πολυτελής βίλα του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό καθώς ο γνωστός ποδοσφαιριστής την έχει υποθηκεύσει για να καλύψει δάνεια.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο Βασίλης Τσιάρτας έχει βάλει υποθήκη τη βίλα του στο Μαρούσι, ήδη από το 2008, ώστε να καλύψει τα δάνεια συνολικού ύψους, περίπου, 2 εκατομμυρίων ευρώ. Ο συνολικός τραπεζικός δανεισμός του και από τα προηγούμενα χρόνια έφτανε πλέον τα 3,8 εκατομμύρια ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το οριστικό χτύπημα έδωσε στον Βασίλη Τσιάρτα η Εφορία, η οποία φαίνεται να έχει εγγράψει υποθήκη το σπίτι του -προς 560.000 ευρώ- για οφειλές προς τη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας.

Ο λόγος που οδήγησε στη χρεοκοπία τον γνωστό ποδοσφαιριστή φέρεται να είναι το γεγονός ότι είχε επενδύσει 450.000 ευρώ σε βιομηχανία κεραμοποιίας και αυτή η επιχειρηματική προσπάθειά του απέτυχε.

Το πολυτελές σπίτι του ποδοσφαιριστή βγήκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό την περασμένη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου με τιμή πρώτης προσφοράς 1 εκατομμύριο, 60.000 ευρώ αλλά δεν πωλήθηκε.

Πρόκειται για μια μονοκατοικία 650 τετραγωνικών μέτρων η οποία κατασκευάστηκε το 2002 όταν ο Βασίλης Τσιάρτας αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, δύο χρόνια μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, από τη Σεβίλλη όπου αγωνιζόταν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM