Κούγιας για δολοφονία Τοπαλούδη: Η Ελένη παρέμεινε αρκετή ώρα στη θάλασσα πριν πνιγεί

Κούγιας για δολοφονία Τοπαλούδη: Η Ελένη παρέμεινε αρκετή ώρα στη θάλασσα πριν πνιγεί Facebook Twitter
0

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη, αποκάλυψε πως η νεαρή φοιτήτρια παρέμεινε στη θάλασσα για αρκετή ώρα πριν τελικά πνιγεί.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στον Σκάι, το συμπέρασμα πως η 21χρονη φοιτήτρια έμεινε για ώρα μέσα στο νερό προκύπτει από το γεγονός πως ότι ο χρόνος που μεσολάβησε από τη στιγμή που δέχτηκε τα θανατηφόρα χτυπήματα από τον 19χρονο και τον 21χρονο μέχρι τον πνιγμό της είναι 8 ώρες.

Όπως σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας, εφόσον ο θάνατος προήλθε από πνιγμό και όχι από τα χτυπήματα, οι κατηγορίες για φόνο βαρύνουν εκείνον ή εκείνους που την πέταξαν στη θάλασσα.

Ως εκ τούτου, στη συγκεκριμένη υπόθεση συντελούνται δύο εγκλήματα, αυτό του βιασμού και αυτό της ανθρωποκτονίας.

Ο συνήγορος της οικογένειας αποκάλυψε επίσης ότι υπήρξε απόπειρα στραγγαλισμού της Ελένης Τοπαλούδη, κατά την οποία η φοιτήτρια αντιστάθηκε και εν συνεχεία ο ένας την ακινητοποίησε κρατώντας της τα χέρια και ο άλλος της έδωσε τα φονικά χτυπήματα με το σίδερο.

Σημείωσε δε, ότι η επιστήμη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στη δακτυλοσκόπηση και έτσι έγινε δυνατή η ταυτοποίηση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο σίδερο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ