Απεργία την Πρωτομαγιά

Εξελίξεις: Ο ληστής του σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια είναι ο δολοφόνος της 51χρονης στη Μάνδρα

Εξελίξεις: Ο ληστής του σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια είναι ο δολοφόνος της 51χρονης στη Μάνδρα Facebook Twitter
0

Η σύλληψη ενός εκ των ληστών του σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια, την περασμένη εβδομάδα, οδήγησε στην εξιχνίαση της δολοφονίας μιας 51χρονης γυναίκας στη Μάνδρα, τον Μάιο.

Όπως διαπίστωσε η ΕΛ.ΑΣ ο ληστής ήταν ο ίδιος άνθρωπος που είχε πυροβολήσει θανάσιμα την 51χρονη πρώην σύζυγο ποδοσφαιρικού παράγοντα, τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου. 

Όπως είχε αναφέρει αξιωματικός που χειρίζονταν την υπόθεση της άγριας δολοφονίας, το γεγονός ότι ο δράστης πυροβόλησε τη γυναίκα δύο φορές στο πρόσωπο, καταδείκνυε «προσωπικό μένος». 

«Όποιος πυροβολεί κάποιον στο πρόσωπο τις περισσότερες φορές σημαίνει ότι αυτό το σημείο του σώματος εκφράζει αυτό που μισεί ο δράστης. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα το θύμα να γνώριζε τον δολοφόνο του, ωστόσο ερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα».

Τότε, οι επιθεωρητές εκτιμούσαν πως τα κίνητρα της ανθρωποκτονίας ήταν προσωπικά, χωρίς φυσικά να αποκλείουν τα υπόλοιπα ενδεχόμενα. 

Την ημέρα της δολοφονίας της, η 51χρονη διασκέδαζε με μία φίλη της. Επιστρέφοντας στο σπίτι της, πάρκαρε το αυτοκίνητό της και κινήθηκε προς την είσοδο όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τον δράστη που την πυροβόλησε από κοντινή απόσταση στο στόμα και στα μάτια. 

Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών και αυτήκοοι μάρτυρες κατέθεσαν αργότερα στην αστυνομία πως, μετά τους πυροβολισμούς, άκουσαν τον ήχο μοτοσικλέτας να φεύγει. 

Την 51χρονη, εντόπισε αιμόφυρτη μια γειτόνισσα που ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Το θύμα ήταν μητέρα δύο ανδρών, 20 και 27 ετών σήμερα.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ