Διαρρήκτης «φάντασμα» στη Θεσσαλονίκη - Μπήκε καλυμμένος με σεντόνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαρρήκτης «φάντασμα» στη Θεσσαλονίκη - Μπήκε καλυμμένος με σεντόνι (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
0

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να μην τον αναγνωρίσουν σκέφτηκε ένας διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη, που μπήκε σε αρωματοπωλείο καλυμμένος με ένα σεντόνι. 

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που οδιαρρήκτης «φάντασμα» σπάει την τζαμαρία και εισβάλλει στο μαγαζί, τυλιγμένος με ένα σεντόνι, στην προσπάθειά του προφανώς να καλύψει τα χαρακτηριστικά του.

Ο διαρρήκτης κατάφερε να αρπάξει 100 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και ένα laptop που υπήρχε μέσα στο κατάστημα και στη συνέχεια έφυγε. 

«Πανικοβλήθηκα αρχικά όταν το είδα, σκέφτηκα τι μπορεί να σκαρφιστεί ένας άνθρωπος για να σου αρπάξει την περιουσία σου. Τρόμαξα πάρα πολύ αλλά προσπαθώ να το αντιμετωπίσω με αισιοδοξία» δήλωσε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ακόμα και οι αστυνομικοί που είδαν τις εικόνες σχολίασαν στην ιδιοκτήτρια πως τέτοιο χτύπημα δεν έχουν ξαναδεί. «Το περίεργο είναι πως περιφερόταν στο δρόμο με το σεντόνι στη Βασ. Όλγας και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να μπει μέσα.»

Δείτε το βίντεο:

 

Με πληροφορίες από thestival.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM