Απεργία την Πρωτομαγιά

Κεφαλονιά: «Κλειδί» στον μυστηριώδη θάνατο της 20χρονης instagram influencer το βίντεο από την πολυτελή θαλαμηγό

Κεφαλονιά: «Κλειδί» στον μυστηριώδη θάνατο της 20χρονης instagram influencer το βίντεο από την πολυτελή θαλαμηγό Facebook Twitter
0

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τον θάνατο της 20χρονης instagram influencer, Σίνεντ Μακναμάρα, που βρέθηκε κρεμασμένη στη θαλαμηγό ενός Μεξικανού δισεκατομμυριούχου τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο Αργοστόλι. 

Η Αυστραλή ήταν ακόμα ζωντανή αλλά αναίσθητη, όταν εντοπίστηκε με το σώμα της μπλεγμένο στους κάβους της θαλαμηγού Mayan Queen IV που ήταν δεμένη στο λιμάνι της Κεφαλλονιάς και πέθανε καθώς μεταφερόταν, αεροπορικώς, στην Αθήνα.

Τώρα, οι ελληνικές αρχές διεξάγουν έρευνες για τις τελευταίες ώρες της Μακναμάρα πάνω στη θαλαμηγό του Μεξικανού μεγιστάνα των ορυχείων, Αλμπέρτο Μπαιχέρες, για τον οποίον εργαζόταν.

Ο δισεκατομμυριούχος είχε αναχωρήσει από την Τρίτη, και οι αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση με υλικό από τις κάμερες ασφαλείας οι οποίες υπάρχουν τόσο πάνω στη θαλαμηγό, όσο και στο λιμάνι.

Υπάρχουν αναφορές και πληροφορίες για απόπειρα αυτοκτονίας, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείεξις αλλά για την ώρα τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και μόνο οι κάμερες ίσως δείξουν τι έχει συμβεί τη νύχτα στο σημείο όπου βρέθηκε η 20χρονη.

Σήμερα λέγεται πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις της αστυνομίας

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby ? (@sineadmcnamara) στις

Στο κατάστρωμα του πλοίου επέβαιναν μόνο το πλήρωμα όταν η Μακναμάρα βρέθηκε αναίσθητη και μπλεγμένη σε σχοινιά, στην πρύμνη του πλοίου. Έχοντας ολοκληρώσει τέσσερις μήνες εργασίας, ως ένα από τα 24 μέλη του πληρώματος, η νέα γυναίκα έκανε διακοπές στο Ιόνιο.

Με καταγωγή από το Πορτ Μακουαρί, η 20χρονη ανέβαζε συστηματικά φωτογραφίες από τα ταξίδια της στο Instagram, όπου την ακολουθούσαν περισσότερα από 12.000 άτομα. 

«Ζω και εργάζομαι σε ένα σκάφος και βλέπω όλα όσα έχει να προσφέρει ο κόσμος. Ναι, νομίζω ότι είμαι μια χαρά», έγραφε σε μία ανάρτησή της τον περασμένο μήνα. 

Μετά τον θάνατό της, φίλοι και συγγενείς αφήνουν αποχαιρετιστήρια μηνύματα στην 20χρονη, στα οποία την χαρακτηρίζουν «ελεύθερο πνεύμα» και «περιπετειώδη ψυχή». 

Κεφαλονιά: «Κλειδί» στον μυστηριώδη θάνατο της 20χρονης instagram influencer το βίντεο από την πολυτελή θαλαμηγό Facebook Twitter

Μία ξαδέλφη της νεκρής δήλωσε στην Daily Telegraph ότι η οικογένεια δεν γνώριζε την αιτία του θανάτου, αλλά υποπτευόταν κάποιο δυστύχημα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η μητέρα και η αδελφή της ταξίδευαν με προορισμό την Ελλάδα για να συναντήσουν την Μακναμάρα, όταν πληροφορήθηκαν για τον τραγικό θάνατό της. 

Όσο ήταν ακόμα αναίσθητη, άνδρες του Λιμενικού και του πληρώματος μετέφεραν την κοπέλα, προσπάθησαν να την επαναφέρουν, όμως η νεαρή είχε πέσει σε κωματώδη κατάσταση, και έφερε κακώσεις στον αυχένα και στο λαιμό.

Τελικά το ΕΚΑΒ μετέφερε την άτυχη 20χρονη στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε. Τελικά οι γιατροί αποφάσισαν να μεταφέρουν την κοπέλα στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ αλλά πέθανε κατά την αεροδιακομιδή της.

Ο Μεξικανός μεγιστάνας, με περιουσία που αγγίζει τα 9,6 δισεκατομμύρια δολάρια, είναι, σύμφωνα με το «Forbes», ο 143ος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη και ο δεύτερος πιο πλούσιος Μεξικανός -μετά τον Κάρλος Σλιμ.

Γιος του Ραούλ Μπαϊγέρες, του μεγαλύτερου μετόχου της πανίσχυρης ζυθοποιίας Cerveceria Moctezuma, που παράγει την μπίρα Sol και αποτελεί πλέον θυγατρική της Heineken International, γεννήθηκε στα 1931 και σπούδασε οικονομικά, καταφέρνοντας να δημιουργήσει τον όμιλο Bel, με την πρώτη εταιρεία παραγωγής ασημιού σε ολόκληρο τον κόσμο και τη δεύτερη μεγαλύτερη ιδιοκτήτρια εταιρεία ορυχείων στο Μεξικό.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ