Απεργία την Πρωτομαγιά

Συνέλαβαν τον Αριστείδη Φλώρο έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα

Συνέλαβαν τον Αριστείδη Φλώρο έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Αριστείδης Φλώρος, που φέρεται να συνελήφθη έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα. 

Σύμφωνα με τον Σκάι, ο καταδικασθείς για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa - Hellas Power έχει προσαχθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής.

Ο Αριστείδης Φλώρος συνελήφθη έξω από το σπίτι του, στη Γλυφάδα, μετά την άσκηση έφεσης του βουλεύματος, που τον αποφυλάκιζε για λόγους υγείας. Οι αρχές φέρονται να έκριναν πως ο Αριστείδης Φλώρος θα έκανε απόπειρα διαφυγής εάν το Συμβούλιο Εφετών Χαλκίδας έκανε δεκτή την έφεση.

Αν το δικαστικό συμβούλιο τελικά αποφασίσει την ακύρωση του βουλεύματος αποφυλάκισης του Άρη Φλώρου, τότε θα πρέπει να συλληφθεί και να οδηγηθεί πίσω στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Συνεδρίαση του Συμβουλιου Εφετών Ευβοίας για το βούλευμα αποφυλάκισης

Συνεδριάζει απόψε το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας προκειμένου να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή ή όχι την έφεση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας Λάμπρου Σοφουλάκη, κατά του βουλεύματος με το οποίο αποφυλακίστηκε ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος, με ποσοστό αναπηρίας 67%, που έχει καταδικαστεί σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της Energa-Hellas Power.

Είχε προηγηθεί η σχετική παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτη προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας έχει ήδη εισηγηθεί στα μέλη του δικαστικού συμβουλίου την ακύρωση του επίμαχου βουλεύματος και η τελική απόφαση των δικαστών αναμένεται απόψε.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ