Απεργία την Πρωτομαγιά

Πλαστή η ιατρική γνωμάτευση του Ευαγγελισμού για την αποφυλάκιση του Φλώρου

Πλαστή η ιατρική γνωμάτευση του Ευαγγελισμού για την αποφυλάκιση του Φλώρου Facebook Twitter
8

Με πλαστά ιατρικά έγγραφα πέτυχε την αποφυλάκισή του ο Αριστείδης Φλώρος της Energa, σύμφωνα με έγγραφο που έρχεται σήμερα στο φως.

Η διοικήτρια του «Ευαγγελισμού» Π. Γκουλάκη – Μητσάκη με επίσημο έγγραφό, το οποίο δημοσιεύει η εφημερίδα Documento, αναφέρει ότι η γιατρός που έβαλε υπογραφή στη σχετική γνωμάτευση δεν υπήρξε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της στον «Ευαγγελισμό», ιατρός κλάδου ΕΣΥ, με αποτέλεσμα η σφραγίδα της να είναι «ανυπόστατη».

Επιπλέον εξηγεί ότι δεν υπήρξε καμία υπογραφή του επιστημονικά υπεύθυνου «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ» ή του καθηγητή της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας.

Επίσης, συνιστά σημαντικό γεγονός ότι τα αποτελέσματα της μελέτης δεν συνοδεύονται και από το θεραπευτικό κομμάτι της μελέτης c-pap, κάτι που είναι απαραίτητο σε τέτοιες περιπτώσεις, ενώ δεν υπάρχει καμία ιατρική βεβαίωση για ΚΕΠΑ υπογεγραμμένη από τον επιστημονικά υπεύθυνο του εργαστηρίου μελέτης ύπνου.

Το έγγραφο από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» που υπογράφει η διοικήτρια:

«Σε συνέχεια του υπ' αριθμόν.... Εγγράφου μας και στα πλαίσια διερεύνησης των αναφερομένων στα υπ' αριθμόν(...) έγγραφα που μας αποστείλατε, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

»Α. Όπως προκύπτει από τα τηρούμενα στην υπηρεσία μας στοιχεία η κυρίας Λάμπρου Καλλιρρόη του Κωνσταντίνου, ιατρός-πνευμονολόγος με γνωστικό αντικείμενο πνευμονολία-διαταραχές του ύπνου τοποθετήθηκε στην Α κλινική εντατικής θεραπείας ως πανεπιστημιακή υπότροφος σε εφαρμογή του υπ αριθμόν (...)

»Σημειώνουμε ότι η ως άνω αναφερόμενη ιατρός δεν υπήρξε καθόλη τη διάρκεια της παραμονής της στον Ευαγγελισμό, ιατρός κλάδου ΕΣΥ και ως εκ τούτου η σφραγίδα της στο έγγραφο ΑΠΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ "ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ ΚΕΘ" είναι ανυπόστατη.

»Επιπρόσθετα το ανώτερο έγγραφο δεν φέρει την υπογραφή του επιστημονικά υπεύθυνου του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ ή του καθηγητή της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας.

»Β. Το ως άνω έγγραφο αποτελεσμάτων μελέτης ύπνου δεν συνοδεύεται και από το θεραπευτικό κομμάτι της μελέτης c-pap.

»Γ. Δεν υπάρχει ιατρική βεβαίωση-γνωμάτευση για ΚΕΠΑ υπογεγραμμένη από τον επιστημονικά υπεύθυνο του εργαστηρίου μελέτης ύπνου ή του καθηγητή κλινικής εντατικής θεραπείας».

Ελλάδα
8

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Αν δεν ήταν ο συγκεκριμένος κανείς δεν θα το είχε ψάξει και κανείς δεν θα το είχε καταλάβει.Δεν τολμώ να φανταστώ πόσα και ποια μπουμπούκια έχουν αποφυλακιστεί με πλαστά έγγραφα και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.Περιμένω να δω ποιοι υπεύθυνοι θα απολυθούν γι'αυτήν την παρανομία (εδώ γελάνε), που αφορά πλημμελή άσκηση καθηκόντων, στην καλύτερη περίπτωση, ή διαφθορά, στη χειρότερη.
Μάλιστα. Τώρα περιμένω να δω και τι κυρώσεις θα έχουν όλοι αυτοί που υπέγραψαν ενώ δεν είχαν το δικαίωμα, έκαναν τα στραβά μάτια για τις ελλείψεις των εγγράφων κλπ...
Μπουρδελο κρατος εχουμε, οχι οτι δεν το ξεραμε... Τον κο Φλωρο τον προλαβαινουμε ή μας την εκανε για Σευχελλες;Κανενας απο τους προθυμους που τον αποφυλακισαν δεν εκατσε να ελεγξει τα εγγραφα που ελαβε αν ηταν σωστα και απο ποιον ειχαν υπογραφει;
Ναι μωρέ, αυτό το παλιό κράτος πάλι... άλλωστε ένα άβουλο νομικό πρόσωπο πανεύκολα βάλλεται για τις ευθύνες μη εξαιρετέων φυσικών προσώπων...Το καλό είναι πως το παλικάρι είναι καλά τελικά!