update: Διαψεύδει η οικογένεια Κόκκαλη ότι μέλη της ταξίδεψαν στις ΗΠΑ

update: Διαψεύδει η οικογένεια Κόκκαλη ότι μέλη της ταξίδεψαν στις ΗΠΑ Facebook Twitter
Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, Ελένη Κόκκαλη, Σωκράτης Κόκκαλης, Πέτρος Κόκκαλης/ Φωτογραφία: Εurokinissi
0

Νωρίτερα μεταδόθηκε πως η μητέρα του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, Ελένη, ταξίδεψε στην Αμερική για τα διαδικαστικά της μεταφοράς της σορού πίσω στην Ελλάδα.

Ωστόσο η ιστοσελίδα fosonline.gr που μετέδωσε την είδηση, προχώρησε σε νεότερη ενημέρωση και αναφέρει πως η οικογένεια Κόκκαλη διαψεύδει το ταξίδι μελών της στις ΗΠΑ.

Δεν είναι γνωστό πότε θα επιστραφεί η σορός πίσω στην Ελλάδα και αυτός είναι ο λόγος που για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ημερομηνία και τον τόπο που θα γίνει η κηδεία του 34χρονού Σωκράτη.

Επίσης ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της νεκροψίας που θα δείξει τα αίτια του θανάτου.

update: Διαψεύδει η οικογένεια Κόκκαλη ότι μέλη της ταξίδεψαν στις ΗΠΑ Facebook Twitter
Πέτρος Κόκκαλης και Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ/Φωτογραφία: Εurokinissi

O γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη βρέθηκε νεκρός το περασμένο Σαββατοκύριακο σε ξενοδοχείο στο Κλίβελαντ, όπου βρισκόταν για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κανονίσει επαγγελματικό γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου, στο οποίο όμως δεν προσήλθε. Έτσι, τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν νεκρό.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο Κόκκαλης Τζούνιορ ήταν νεκρός τουλάχιστον 12 ώρες προτού κληθούν η αστυνομία και οι γιατροί στο ξενοδοχείο.

update: Διαψεύδει η οικογένεια Κόκκαλη ότι μέλη της ταξίδεψαν στις ΗΠΑ Facebook Twitter
Φωτογραφία: Εurokinissi

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1984. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες & Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005). Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010. Από το 2010 πρόσφερε ως Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ