Ένταση σημειώθηκε στην είσοδο του υπουργείου Οικονομικών καθώς συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο και ήρθαν αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ.

 

Οι συνδικαλιστές ζητούσαν να επιτραπεί η είσοδος σε αντιπροσωπεία η οποία ήθελε να ανέβει στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

 

Επέμειναν αν και ενημερώθηκαν ότι ο υπουργός Οικονομικών δεν βρίσκεται στο γραφείο του.

 

Στη συνέχεια ζήτησαν να τον περιμένουν στο γραφείο του γιατί την προηγούμενη φορά δεν τους είχε συναντήσει και όταν το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο.

 

Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία αναφέρει, ότι «στις 29 Ιουνίου, ο υπουργός Οικονομικών ακύρωσε προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσώπους της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου».

 

Στην συνάντηση η ΠΟΕΔΗΝ «θα έθετε μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας και ΕΚΑΒ» σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

 

Όπως τονίζει η Ομοσπονδία, «οι συγκεντρώσεις της στο υπουργείο Οικονομικών θα πυκνώσουν. Ο υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί να κρύβεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr