Nέος επιβατικός σταθμός του ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο

Nέος επιβατικός σταθμός του ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο Facebook Twitter
0

Εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής ο νέος επιβατικός σταθμός Ηρακλείου, η δημιουργία του οποίου αναβαθμίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες στον τομέα των μεταφορών στην Κρήτη.

Την κορδέλα των εγκαινίων του νέου σταθμού των υπεραστικών ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το λιμάνι του Ηρακλείου, έκοψαν ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, και ο διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών γραμμών, Αντώνης Μανατάκης.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, μίλησε για τα οφέλη που θα προκύψουν μέσα από τον εκσυγχρονισμό του σταθμού, για τον τουρισμό και την ανάπτυξη, ενώ έστειλε το μήνυμα πως «μέσα από τις συνεργασίες, οι τοπικοί φορείς μπορούν να πετύχουν πολλά».

«Το ΚΤΕΛ είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης μας, χαιρόμαστε για το αποτέλεσμα που βλέπουμε» τόνισε μεταξύ άλλων από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, Αντώνης Μανιαδάκης.

Ο νέος σταθμός στο πρώην κτίριο «Αθηνά» που αγοράστηκε από το ΚΤΕΛ, αποτελεί ένα πρότυπο χώρο, όπου ο επισκέπτης-επιβάτης θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στον χώρο έχουν δημιουργηθεί 15 τέρμιναλ άφιξης-αναχώρησης για λεωφορεία, αίθουσες αναμονής, γραφεία διοίκησης, αποθήκες, διάφορες υπηρεσίες, κυλικείο, εστιατόρια και καταστήματα για τις ανάγκες των επιβατών. Υπάρχουν ακόμα σημεία προβολής των παραδοσιακών κρητικών προϊόντων, ενώ θα «ανοίξει» επίσημα για το επιβατικό κοινό, το πρωί της Κυριακής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM