Απεργία την Πρωτομαγιά

Πέθανε ο 75χρονος ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση με σκεπάρνι από ληστές στην Πάτρα

Πέθανε ο 75χρονος ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση με σκεπάρνι από ληστές στην Πάτρα Facebook Twitter
0

Υπέκυψε σήμερα στα σοβαρά τραύματα του ο 75χρονος άνδρας, ο οποίος είχε δεχτεί επίθεση με σκεπάρνι από ληστές, μέσα στο σπίτι του στην Πάτρα.


Το περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από περίπου 10 ημέρες και ο 75χρονος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Εντατική.

Οι δράστες έχουν προφυλακιστεί και τώρα η κατηγορία σε βάρος τους μετατρέπεται σε ανθρωποκτονία, όπως μεταδίδει το patrastimes.gr.


Πρόκειται για έναν 30χρονο άνδρα και μία 31χρονη γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.


Σύμφωνα με τον Σκάι Πάτρας, ο συνήγορος του 30χρονου ανέφερε πως ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα, ότι δεν είχε σκοπό να ληστέψει τον 75χρονο, αλλά ότι μπήκε στο σπίτι γιατί εδώ και ημέρες, ως γείτονας, άκουγε την κατάκοιτη κόρη του θύματος να καλεί σε βοήθεια, λόγω βίαιης συμπεριφοράς του πατέρα της.

Επίσης, αρνήθηκε ότι έκλεψε χρηματικό ποσό, και ότι πήρε μόνο το ρολόι του 75χρονου για να τον «τιμωρήσει» για τη συμπεριφορά του απέναντι στην κόρη του.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, από ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, υπερπήδησαν συρματένια περίφραξη και μετέβησαν στην οικία του 75χρονου, όπου ο 30χρονος αναρριχήθηκε στο μπαλκόνι.


Ο 30χρονος κατηγορείται ότι προκάλεσε πολλαπλά χτυπήματα με σκεπάρνι στον ηλικιωμένο, ο οποίος εντωμεταξύ είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του, αντιλαμβανόμενος το θόρυβο.


Στη συνέχεια, ο δράστης μπήκε στο εσωτερικό της οικίας και αφού αφαίρεσε ένα ρολόι και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, τράπηκε μαζί τη συνεργό του σε φυγή.


Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, οι δυο δράστες παραδέχτηκαν τις πράξεις τους και επέδειξαν τον ακριβή τρόπο δράσης τους.

Επίσης, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το σκεπάρνι καθώς και τη μπλούζα που φορούσε ο 30χρονος, με κηλίδες αίματος, την οποία οι δράστες είχαν πετάξει σε κοντινό κάδο απορριμμάτων.

Με πληροφορίες από Σκάι Πάτρας, Patras Times

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ