Απεργία την Πρωτομαγιά

20 χρόνια φυλακή στον Βολιώτη επιχειρηματία που ασελγούσε σε 14χρονη - Καταδικάστηκε και η μητέρα

20 χρόνια φυλακή στον Βολιώτη επιχειρηματία που ασελγούσε σε 14χρονη - Καταδικάστηκε και η μητέρα Facebook Twitter
1

Σε 20ετή φυλάκιση για παιδεραστία, καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κέρκυρας τον Βολιώτη επιχειρηματία, που συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης.

Καταδικάστηκε και η μητέρα της ανήλικης για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Της επιβλήθηκε κάθειρξη 12 ετών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 56χρονος είχε πάει στην Κέρκυρα για ολιγοήμερες διακοπές με τη 14χρονη, που αρχικά την παρουσίασε ως κόρη του.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη στο ξενοδοχείο που διέμεναν, αλλά έγινε αντιληπτός όταν το κορίτσι προέβαλε αντίσταση και οι φωνές της παρακίνησαν τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου να ενημερώσουν αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Ο 56χρονος συνελήφθη τελικά στο λιμάνι της Κέρκυρας, όταν προσπάθησε να διαφύγει από το νησί, έχοντας μαζί του και τη 14χρονη.

Όπως αποδείχθηκε ο 56χρονος είχε πάρει μαζί του την ανήλικη με τις «ευλογίες» της 40χρονης μητέρας της, επισημαίνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, η μητέρα ενώ αρχικά είπε στους αστυνομικούς πως είχε δώσει τη συγκατάθεσή της στον επιχειρηματία για να πάρει την ανήλικη κόρη της και να πάνε διακοπές στην Κέρκυρα, στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν ήξερε τίποτα.

Ανέφερε, μάλιστα, πως η κόρη της αποφάσισε να πάει μαζί του χωρίς να την ενημερώσει, και όπως σημείωσε, αν το γνώριζε δεν θα έδινε την έγκρισή της γι' αυτό το ταξίδι.

Όπως είχε μεταδώσει η εφημερίδα Ταχυδρόμος, της Μαγνησίας, ο επιχειρηματίας, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, βοηθούσε αρκετά συχνά την μητέρα της ανήλικης η οποία ήταν άνεργη και φτωχή. Τη «βοήθειά» του αυτή την εξαργύρωνε ασελγώντας σε βάρος της 14χρονη, την οποία και εκμεταλλευόταν επί δύο χρόνια.

Μάλιστα ο επιχειρηματίας φέρεται να διατηρούσε παρόμοιες σχέσεις στο παρελθόν και με τη 19χρονη, σήμερα, αδερφή της ανήλικης.

Ελλάδα
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM