Τρεις ερασιτέχνες ψαράδες από την Ηλεία έμειναν άφωνοι όταν κατά τη διάρκεια ενός ψαρέματος στο Ιόνιο συνάντησαν δύο αγριογούρουνα, τα οποία κολυμπούσαν δίπλα στη βάρκα τους.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ψαράδες τραβούσαν συρτή αναζητώντας συναγρίδες στην περιοχή του Κυλλήνιου Κόλπου, όταν είδαν τα αγριογούρουνα, σε μια απόσταση περίπου δύο ναυτικά μίλια από την ακτή.

 

«Φαίνονταν να είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους. Σταματήσαμε το ψάρεμα και σιγά - σιγά με την βάρκα, αρχίσαμε να τα βοηθάμε προκειμένου να στραφούν προς την ακτή. Μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να βγουν έξω. Εκεί μάθαμε ότι ανήκαν σε φάρμα ιδιώτη και ότι είχαν μπει μέσα στη θάλασσα επειδή φοβήθηκαν κάποια σκυλιά που τα κυνήγησαν. Μάλιστα ήρθε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της φάρμας, τα μάζεψε και μας ευχαρίστησε» δήλωσε ένας από τους ψαράδες στον ιστότοπο apokalypseis.com


«Ευτυχώς που οι φωτογραφίες και το βίντεο που τραβήξαμε αποτελούν το αποδεικτικό υλικό της αναπάντεχης συνάντησής μας. Διαφορετικά θα μας έλεγαν ότι έχουμε καπνίσει κάποιο από τα "βαριά" και φημισμένα τσιγάρα της περιοχής μας», πρόσθεσε χαριτολογώντας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr