Ένταση έξω από το ΑΠΘ με αντιεξουσιαστές - Έκαψαν κάδους

Ένταση έξω από το ΑΠΘ με αντιεξουσιαστές - Έκαψαν κάδους Facebook Twitter
1

Ένταση, συνθήματα και φωτιά σε κάδους σημειώθηκα το πρωί της Τετάρτης έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα τρεις κάδους απορριμμάτων πυρπόλησε πριν από λίγη ώρα ομάδα κουκουλοφόρων μπροστά στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ. Οι κουκουλοφόροι στη συνέχεια επέστρεψαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό του Πανεπιστήμιου.

Σύμφωνα με το thestival.gr. στο σημείο έσπευσε Πυροσβεστικό όχημα συνοδευόμενο από ισχυρή αστυνομική δύναμη και έσβησε τη φωτιά που είχε προκληθεί. Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν φυλλάδια, τα οποία έγραφαν «Δύναμη στον αναρχικό Ντίνο Γιαγτζόγλου».

Ένταση έξω από το ΑΠΘ με αντιεξουσιαστές - Έκαψαν κάδους Facebook Twitter
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αναγουλιάσαμε και σήμερα.Ελλείψει "μαρτύρων" και "ηρώων" αποφασίζουμε να δημιουργήσουμε έναν. Βρήκαμε ένα χτικιάρικο που ήθελε να σκοτώσει τον Παπαδήμο, χωρίς προφανή λόγο και αιτία (όχι, δεν διαβάζω τα ακατάληπτα κείμενά τους, ας μάθουν να κάνουν περιλήψεις). Και στο όνομα του χτικιάρη καίμε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Χειρότερα κι από Βενεζουέλα τελικά. Τα καταφέραμε, ε;