ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Κατάληψη στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ - Σήκωσαν πανό για «δικαίωση στο Νίκο Γιατζόγλου»

Κατάληψη στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ - Σήκωσαν πανό για «δικαίωση στο Νίκο Γιατζόγλου» Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Υπό κατάληψη τελεί η πρυτανεία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πριν από λίγο, ομάδα ατόμων εισήλθε στο κεντρικό κτίριο του πανεπιστημίου, στην οδό Ακαδημίας, εμποδίζοντας τη λειτουργία των υπηρεσιών του πανεπιστημίου.

«Δε γνωρίζουμε από ποιο χώρο είναι τα άτομα αυτά, μόνο ότι ζητούν δικαίωση για το Νίκο Γιατζόγλου», ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θάνος Δημόπουλος. Όπως διαβεβαίωσε ο πρύτανης, γίνεται προσπάθεια να διαταραχθεί όσο το δυνατόν λιγότερο η λειτουργία της πρυτανείας.

«Μέχρι να λήξει η κατάληψη, θα μεταφερθούν οι -ούτως ή άλλως λίγες- υπηρεσίες της πρυτανείας που βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο, σε γειτονικά γραφεία του πανεπιστημίου», ενημέρωσε ο ίδιος.

Σημειώνεται, ότι ο Νίκος Γιατζόγλου συνελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο για την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
«Δε γνωρίζουμε από ποιο χώρο είναι τα άτομα αυτά, μόνο ότι ζητούν δικαίωση για το Νίκο Γιατζόγλου» Πηγή: www.lifo.grΗ δήλωση είναι βλακώδης... Αφού είναι ύποπτος ως τρομοκράτης ο Γιατζόγλου. Υπάρχει περίπτωση να είναι του καλλιτεχνικού χώρου; Το ότι δεν γνωρίζεις ποιας συγκεκριμένης οργάνωσης είναι δεν σημαίνει ότι δεν ξέρεις τον χώρο.Λες και είναι υποχρεωτικό οι φασίστες να είναι μέλη της ΧΑ. Λες και δεν υπάρχουν άλλες οργανώσεις.Ξέρουμε μόνο ότι κυνηγάνε τους μετανάστες, τους gay, τους πρόσφυγες, τους μελαμψούς και όσους μιλάνε σπαστά ελληνικά. Αλλά δεν ξέρουμε σε ποιον χώρο ανήκουν. Γιατί τόσο γλείψιμο; Γιατί τόση ανεκτικότητα; Γιατί τόση υποκριτική αθωότητα; Γιατί προσποιούμαστε ότι άνθρωποι που υποστηρίζουν ένα δυνητικό δολοφόνο που προσπάθησε να σκοτώσει ένα πρωθυπουργό, ο οποίος είχε την ψήφο εμπιστοσύνης της εκλεγμένης βουλής, είναι κάτι ανώτερο από αυτό που όλοι βλέπουμε ότι είναι: υποστηρικτές ενός δολοφόνου που απέτυχε να δολοφονήσει έναν πρωθυπουργό.