Απεργία την Πρωτομαγιά

Χάρη σε κατάδικο για να προσληφθεί στη ΔΕΗ έδωσε το ελληνικό κράτος

Χάρη σε κατάδικο για να προσληφθεί στη ΔΕΗ έδωσε το ελληνικό κράτος Facebook Twitter
1

Χάρη σε κατάδικο που είχε κριθεί ένοχος για κατοχή και πώληση ναρκωτικών έδωσε το ελληνικό κράτος σύμφωνα με δημοσίευμα του ΣΚΑΪ.

Η χάρη δόθηκε προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσληψή του άντρα στη ΔΕΗ, η οποία όμως τελικά αρνήθηκε να τον προσλάβει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η χάρη δόθηκε με προεδρικό διάταγμα που υπογράφηκε τον Αύγουστο έπειτα από σχετική πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Παρασκευόπουλου.

Ο υποψήφιος υπάλληλος είχε λάβει μέρος σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ όμως δεν μπορούσε να διοριστεί λόγω της καταδίκης του σε διετή φυλάκιση – με τριετή αναστολή – από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας.

Οι πληροφορίες που θέλουν τον υποψήφιο να είναι κομματικό στέλεχος του κυβερνητικού συνασπισμού στην Κοζάνη δεν επιβεβαιώνονται.

1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
ε το αλλο χαρη σε καταδικη για κλοπη σε πρόσωπο για να εξασκει το επαγγελμα του ... νοσηλευτη σε δημοσιο ή ιδιωτικο θεραπευτηριο!!!! Δηλ στην εξορισμου κατασταση αδυναμιας δεν τρεχει τιποτα.Αυτοι ετσι και αλλοιως πανε σε ιδιωτικα