ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Μητσοτάκης ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για τη στοχοποίηση του καθηγητή Συρίγου

Ο Μητσοτάκης ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για τη στοχοποίηση του καθηγητή Συρίγου Facebook Twitter
George Vitsaras / SOOC
0

Την παρέμβαση του εισαγγελέα για την στοχοποίηση του καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου, Άγγελου Συρίγου, ζήτησε με ανάρτηση του στο twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Απαράδεκτη η στοχοποίηση Συρίγου. Να εφαρμοστεί άμεσα ο νόμος για τη δημόσια υποκίνηση βίας και να παρέμβει αυτεπαγγέλτως ο Εισαγγελέας», έγραψε συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Υπενθυμίζεται ότι αρκετά σημεία της Αθήνας έχουν γεμίσει με αφίσες, στις οποίες υπάρχει φωτογραφία του καθηγητή και κείμενο υπό τον τίτλο «Αυτός είναι ο φασίστας». Οι αφίσες έχουν τοποθετηθεί σε τοίχους του Παντείου Πανεπιστημίου, σε πολλά σημεία στο Κουκάκι, αλλά και στις οδούς Μαυρομιχάλη και Ασκληπιού στα Εξάρχεια.

Η στοχοποίηση του καθηγητή έρχεται καθώς ο ίδιος τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κάνει παρατήρηση σε δύο φοιτητές  που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση στους φρεσκοβαμμένους τοίχους του ιδρύματος. Στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε από ομάδα φοιτητών. Η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό και ο πρώτος φοιτητής ήδη καταδικάστηκε ενώ στις 9 Οκτωβρίου είναι η δίκη του δευτέρου φοιτητή.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ