Το skype ξεκίνησε να μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο τις συνομιλίες μας

Το skype ξεκίνησε να μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο τις συνομιλίες μας Facebook Twitter
3

Σε εφαρμογή τέθηκε, με την τελευταία αναβάθμισή του, το πρόσθετο εργαλείο του Skype για Windows 8.1 που δίνει τη δυνατότητα μετάφρασης των φωνητικών συνομιλιών σε πραγματικό χρόνο, βοηθώντας ανθρώπους που δεν μιλούν την ίδια γλώσσα να συννενοούνται άμεσα μέσω του Skype.

Όπως αναφέρει το The Verge, το εργαλείο αυτόματης μετάφρασης που διατίθεται στο κοινό, υποστηρίζει προς το παρόν την αναγνώριση και άμεση μετάφραση φωνής από τα Αγγλικά προς τα Ισπανικά και τούμπαλιν, και θα ακολουθήσουν Αραβικά, Κινέζικα (Mandarin / Καντονέζικα), Γαλλικά, Ιταλικά, Κορεατικά, Ρωσικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά και Πορτογαλικά. Στα αμέσα σχέδια της εταιρείας είναι η υποστήριξη τουλάχιστον 45 γλωσσών, σε όλες του τις εκδόσεις.

Ήδη η εταιρεία έχει κάνει μια επίδειξη της λειτουργίας από τα Αγγλικά προς τα Γερμανικά, την οποία παρουσιάσαμε προ μερικών εβδομάδων, εδώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το εργαλείο υποστηρίζει την αυτόματη μετάφραση γραπτών διαλόγων σε πάνω από 40 γλώσσες. 

Για να συμμετάσχετε κι εσείς από τους πρώτους, αρκεί να κάνετε μια αίτηση στο site του Skype.

Δείτε το προωθητικό βίντεο της Microsoft, που δείχνει την νέα εφαρμογή μετάφρασης του Skype:

Τech & Science
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Το Google Translate χειρίζεται κάποιες γλώσσες καλύτερα από άλλες. Τα αποτελέσματα γερμανικά - αγγλικά και αντιστρόφως είναι καλύτερα από αγγλικά - ελληνικά. Όσο ποιο μικρές οι προτάσεις, τόσο ποιο καλή η ποιότητα .