Δοκιμαστική διάθεση της αυτόματης φωνητικής μετάφρασης του Skype

Δοκιμαστική διάθεση της αυτόματης φωνητικής μετάφρασης του Skype Facebook Twitter
H υπηρεσία του Skype υποστηρίζει Αραβικά, Κινέζικα (Mandarin / Καντονέζικα), Γαλλικά, Ιταλικά, Κορεατικά, Ρωσικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά, Πορτογαλικά και Ισπανικά, αλλά οι υποστηριζόμενες γλώσσες θα φτάσουν τις 45, σύντομα, υποστηρίζει η Microsoft.
0

Σε δοκιμαστική λειτουργία για το κοινό διαθέτει από σήμερα η Microsoft, το εργαλείο αυτόματης φωνητικής μετάφρασης του Skype για τους χρήστες όλων των συσκευών με λειτουργικό Windows 8.1.

Πρόκειται για ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο με γεύση από το μέλλον, που μετατρέποντας την ομιλία σε κείμενο, επιτρέπει την μετάφραση μιας συνομιλίας που γίνεται διαφορετικές γλώσσες, σε πραγματικό χρόνο. 

Το μεταφραστικό εργαλείο του Skype, που μεταφράζει από και πρός 12 γλώσσες, μέχρι στιγμής, αποτελεί ένα από τα ισχυρά χαρτιά της Microsfot, το οποίο, όπως δήλωσε και ο CEO της, Satya Nadella, τον περασμένο Ιούλιο,  "εκφράζει το μελλοντικό όραμα της εταιρείας". Το Skype Translator, πρόκειται να μπει σε μαζική κυκλοφορία έως τα τέλη του έτους.

Πάρτε μια πρώτη ιδέα του πως λειτουργεί, το Skype Translator, σε πραγματικές συνθήκες, στο παρακάτω βίντεο παρουσίασής του στο συνέδριο WPC 2014:

[ΠΗΓΗ]

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM