Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ εκφράζουν συμπαράσταση στους συναδέλφους των καναλιών που δεν πήραν άδεια

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ εκφράζουν συμπαράσταση στους συναδέλφους των καναλιών που δεν πήραν άδεια Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
2

Στήριξη των εργαζομένων στα κανάλια που δεν πήραν άδεια εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ.

Επιπλέον καλούν τα συνδικαλιστικά όργανα να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας, αλλά δεν κάνουν καμιά αναφορά στην κυβέρνηση.

Την ανακοίνωση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ υπογράφουν οι εκπρόσωποί τους Μαρία Γεωργίου και Χρύσα Παπασταύρου.

«Εμείς οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που έχουμε γνωρίσει την ανεργία και την εργασιακή ανασφάλεια εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους συναδέλφους (δημοσιογράφους – τεχνικούς και διοικητικούς ) στους τηλεοπτικούς σταθμούς που αγωνιούν για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Καλούμε τα συνδικαλιστικά μας όργανα να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας και δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουμε μαζικά σε όποιες κινητοποιήσεις του κλάδου αποφασιστούν...».

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΘΟΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΙΡ ΣΤΑΡΜΕΡ

Τech & Science / Παιδιά και οθόνες: Τι προτείνει η Βρετανία για ηλικίες έως 5 ετών

Ο Κιρ Στάρμερ δήλωσε ότι οι συστάσεις έρχονται να καλύψουν τη σύγχυση που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες, σημειώνοντας ότι «η ανατροφή παιδιών σε έναν κόσμο γεμάτο οθόνες είναι ιδιαίτερα απαιτητική»
THE LIFO TEAM
GOOGLE ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Τech & Science / Η Google προειδοποιεί: Κβαντικοί υπολογιστές μπορεί να «σπάσουν» την κρυπτογράφηση έως το 2029

Η εταιρεία εκτιμά ότι στο μέλλον θα είναι δυνατή η αποκρυπτογράφηση δεδομένων που σήμερα θεωρούνται ασφαλή, όπως τα μηνύματα και οι τραπεζικές συναλλαγές, ακόμη και αν έχουν αποθηκευτεί εδώ και χρόνια
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Σαν δημοσιογράφοι βρίσκονται στην πιο κατάλληλη θέση να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους και πρακτικά, με συνεχή ενημέρωση κ συζήτηση απο το κρατικό κανάλι. Οχι?