Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ εκφράζουν συμπαράσταση στους συναδέλφους των καναλιών που δεν πήραν άδεια

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ εκφράζουν συμπαράσταση στους συναδέλφους των καναλιών που δεν πήραν άδεια Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
2

Στήριξη των εργαζομένων στα κανάλια που δεν πήραν άδεια εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ.

Επιπλέον καλούν τα συνδικαλιστικά όργανα να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας, αλλά δεν κάνουν καμιά αναφορά στην κυβέρνηση.

Την ανακοίνωση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ υπογράφουν οι εκπρόσωποί τους Μαρία Γεωργίου και Χρύσα Παπασταύρου.

«Εμείς οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που έχουμε γνωρίσει την ανεργία και την εργασιακή ανασφάλεια εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους συναδέλφους (δημοσιογράφους – τεχνικούς και διοικητικούς ) στους τηλεοπτικούς σταθμούς που αγωνιούν για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Καλούμε τα συνδικαλιστικά μας όργανα να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας και δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουμε μαζικά σε όποιες κινητοποιήσεις του κλάδου αποφασιστούν...».

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΛΕΤΗ ΦΩΣ ΝΥΧΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑ

Τech & Science / Έρευνα: Το πολύ έντονο φως τη νύχτα συνδέεται με αλλαγές στη δομή και τη λειτουργία της καρδιάς

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί, τι συμβαίνει στην καρδιά με την πάροδο του χρόνου όταν οι άνθρωποι εκτίθενται σε υπερβολικό φως τη νύχτα
THE LIFO TEAM
ΓΟΛΕΜΗΣ NASA ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΑΞΙΔΙ

Τech & Science / NASA: Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την πρώτη αποστολή αστροναύτη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Η ανακοίνωση βρήκε απήχηση και στο Καπιτώλιο, με τον Ελληνοαμερικανό Ρεπουμπλικάνο βουλευτή Μάικ Χαριδόπουλο να αναδημοσιεύει την ανάρτηση του επικεφαλής της NASA
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Σαν δημοσιογράφοι βρίσκονται στην πιο κατάλληλη θέση να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους και πρακτικά, με συνεχή ενημέρωση κ συζήτηση απο το κρατικό κανάλι. Οχι?