Ντόρα Μπακογιάννη: Χυδαιότητα οι φήμες για τον Τέρη Χρυσό, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο

Ντόρα Μπακογιάννη: Χυδαιότητα οι φήμες για τον Τέρη Χρυσό, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο Facebook Twitter
«Δεν τον ξέρω τον Τέρη Χρυσό», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
4

Η Ντόρα Μπακογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε χυδαιότητες τις φήμες που κυκλοφορούν για την ίδια και τον Τέρη Χρυσό.

Η παρουσιάστρια ρώτησε τη βουλευτή της ΝΔ για τη φήμη που «είχε ξεκινήσει ο Τζίμης Πανούσης, λέγοντας ότι ο αδελφός σας είναι καρπός του έρωτά σας από ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Τέρη Χρυσό. Το κατατάσσετε σε αστειότητα ή σε κακία;».

«Το κατατάσσω σε χυδαιότητα. Είναι απολύτως χυδαίο και το κακό της υπόθεσης είναι ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό, καλά... τι πάω να αποδείξω», απάντησε η κ. Μπακογιάννη. «Αλλά λέω, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο είναι γελοίο. Τι να σας πω... Κάποια στιγμή δεν είχα δώσει καμία σημασία και άρχισαν να μου λένε ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο», συμπλήρωσε.

«Από την αρχή δεν δώσαμε ποτέ σημασία στο θέμα αλλά το θεωρώ γελοίο, δηλαδή... ξεφτίλα», κατέληξε η Ντόρα Μπακογιάννη.

 
Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Η παρουσιάστρια ρώτησε τη βουλευτή της ΝΔ για τη φήμη που «είχε ξεκινήσει ο Τζίμης Πανούσης, λέγοντας ότι ο αδελφός σας είναι καρπός του έρωτά σας από ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Τέρη Χρυσό. Το κατατάσσετε σε αστειότητα ή σε κακία;». Πηγή: www.lifo.grΚαι μόνο που υποβλήθηκε αυτή η ερώτηση, καταδεικνύει το επίπεδο της εκπομπής, αλλά και της παρουσιάστριάς της.Ίσως κακώς πήγε εξαρχής στην εκπομπή η κ. Μπακογιάννη.Αλλά - αφού τελικά πήγε προφανώς για "δημοσιότητα" -, μέχρι και να αποδοκιμάσει θα μπορούσε την κ. Μελέτη και να σηκωθεί να φύγει !Οι πολιτικοί πρέπει να μην επιτρέπουν το ξεφτίλισμά τους.