Ντόρα Μπακογιάννη: Χυδαιότητα οι φήμες για τον Τέρη Χρυσό, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο

Ντόρα Μπακογιάννη: Χυδαιότητα οι φήμες για τον Τέρη Χρυσό, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο Facebook Twitter
«Δεν τον ξέρω τον Τέρη Χρυσό», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
4

Η Ντόρα Μπακογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε χυδαιότητες τις φήμες που κυκλοφορούν για την ίδια και τον Τέρη Χρυσό.

Η παρουσιάστρια ρώτησε τη βουλευτή της ΝΔ για τη φήμη που «είχε ξεκινήσει ο Τζίμης Πανούσης, λέγοντας ότι ο αδελφός σας είναι καρπός του έρωτά σας από ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Τέρη Χρυσό. Το κατατάσσετε σε αστειότητα ή σε κακία;».

«Το κατατάσσω σε χυδαιότητα. Είναι απολύτως χυδαίο και το κακό της υπόθεσης είναι ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό, καλά... τι πάω να αποδείξω», απάντησε η κ. Μπακογιάννη. «Αλλά λέω, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο είναι γελοίο. Τι να σας πω... Κάποια στιγμή δεν είχα δώσει καμία σημασία και άρχισαν να μου λένε ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο», συμπλήρωσε.

«Από την αρχή δεν δώσαμε ποτέ σημασία στο θέμα αλλά το θεωρώ γελοίο, δηλαδή... ξεφτίλα», κατέληξε η Ντόρα Μπακογιάννη.

 
Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Πολιτισμός / Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Η συναυλία άνοιξε με τον «Επιτάφιο του Σεικίλου», την αρχαιότερη σωζόμενη μουσική σύνθεση στον κόσμο - Στο σπήλαιο Πετραλώνων έχει ανακαλυφθεί το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο στην Ελλάδα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Η παρουσιάστρια ρώτησε τη βουλευτή της ΝΔ για τη φήμη που «είχε ξεκινήσει ο Τζίμης Πανούσης, λέγοντας ότι ο αδελφός σας είναι καρπός του έρωτά σας από ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Τέρη Χρυσό. Το κατατάσσετε σε αστειότητα ή σε κακία;». Πηγή: www.lifo.grΚαι μόνο που υποβλήθηκε αυτή η ερώτηση, καταδεικνύει το επίπεδο της εκπομπής, αλλά και της παρουσιάστριάς της.Ίσως κακώς πήγε εξαρχής στην εκπομπή η κ. Μπακογιάννη.Αλλά - αφού τελικά πήγε προφανώς για "δημοσιότητα" -, μέχρι και να αποδοκιμάσει θα μπορούσε την κ. Μελέτη και να σηκωθεί να φύγει !Οι πολιτικοί πρέπει να μην επιτρέπουν το ξεφτίλισμά τους.