Ντόρα Μπακογιάννη: Χυδαιότητα οι φήμες για τον Τέρη Χρυσό, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο

Ντόρα Μπακογιάννη: Χυδαιότητα οι φήμες για τον Τέρη Χρυσό, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο Facebook Twitter
«Δεν τον ξέρω τον Τέρη Χρυσό», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
4

Η Ντόρα Μπακογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε χυδαιότητες τις φήμες που κυκλοφορούν για την ίδια και τον Τέρη Χρυσό.

Η παρουσιάστρια ρώτησε τη βουλευτή της ΝΔ για τη φήμη που «είχε ξεκινήσει ο Τζίμης Πανούσης, λέγοντας ότι ο αδελφός σας είναι καρπός του έρωτά σας από ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Τέρη Χρυσό. Το κατατάσσετε σε αστειότητα ή σε κακία;».

«Το κατατάσσω σε χυδαιότητα. Είναι απολύτως χυδαίο και το κακό της υπόθεσης είναι ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό, καλά... τι πάω να αποδείξω», απάντησε η κ. Μπακογιάννη. «Αλλά λέω, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο είναι γελοίο. Τι να σας πω... Κάποια στιγμή δεν είχα δώσει καμία σημασία και άρχισαν να μου λένε ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο», συμπλήρωσε.

«Από την αρχή δεν δώσαμε ποτέ σημασία στο θέμα αλλά το θεωρώ γελοίο, δηλαδή... ξεφτίλα», κατέληξε η Ντόρα Μπακογιάννη.

 
Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Η παρουσιάστρια ρώτησε τη βουλευτή της ΝΔ για τη φήμη που «είχε ξεκινήσει ο Τζίμης Πανούσης, λέγοντας ότι ο αδελφός σας είναι καρπός του έρωτά σας από ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Τέρη Χρυσό. Το κατατάσσετε σε αστειότητα ή σε κακία;». Πηγή: www.lifo.grΚαι μόνο που υποβλήθηκε αυτή η ερώτηση, καταδεικνύει το επίπεδο της εκπομπής, αλλά και της παρουσιάστριάς της.Ίσως κακώς πήγε εξαρχής στην εκπομπή η κ. Μπακογιάννη.Αλλά - αφού τελικά πήγε προφανώς για "δημοσιότητα" -, μέχρι και να αποδοκιμάσει θα μπορούσε την κ. Μελέτη και να σηκωθεί να φύγει !Οι πολιτικοί πρέπει να μην επιτρέπουν το ξεφτίλισμά τους.