Δημοσκόπηση: Διαφορά 18,1% ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου

Δημοσκόπηση: Διαφορά 18,1% ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου Facebook Twitter
Στο 18,1% διαμορφώνεται η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc (EUROKINISSI)
3

Διαφορά 18,1%, μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 42,9% έναντι 24,8% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 6% και το ΚΚΕ είναι τέταρτο στο 5,4%. Τα υπόλοιπα δύο κόμματα της Βουλής, η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, συγκεντρώνουν 3,1%.  

Την ίδια ώρα, το 48,2% δηλώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «καλύτερος πρωθυπουργός από το προσδοκώμενο» και το 45,8% θεωρεί ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα υλοποιήσει «όλες» ή «πολλές» από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. 

Δημοσκόπηση: Διαφορά 18,1% ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου Facebook Twitter
Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Επιστολή της Ελλάδας στον Γκουτέρες μετά την απόφαση της λιβυκής Βουλής

Πολιτική / Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Επιστολή της Ελλάδας στον Γκουτέρες μετά την απόφαση της λιβυκής Βουλής

Η Αθήνα επαναλαμβάνει ότι το μνημόνιο του 2019 είναι άκυρο και δεν μπορεί να παραγάγει έννομα αποτελέσματα έναντι τρίτων κρατών, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ SOCIAL MEDIA ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Πολιτική /  «Φαντάζομαι ότι αυτό δεν θα πάρει πολλά likes»: Βίντεο Μητσοτάκη για τον ηλικιακό «κόφτη» στα social media

Σήμερα ψηφίζεται στη Βουλή το όριο ηλικίας των 15 ετών για την πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα – Τι αλλάζει από την 1η Ιανουαρίου 2027 και πώς θα γίνεται ο έλεγχος της ηλικίας
THE LIFO TEAM
Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Πρόσκληση σε διάλογο, χωρίς ρητή καταδίκη ή αποδοχή της επικύρωσης

Πολιτική / Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Πρόσκληση σε διάλογο, χωρίς ρητή καταδίκη ή αποδοχή της επικύρωσης

Η Ουάσινγκτον καλεί σε καλόπιστες διαπραγματεύσεις για τις θαλάσσιες διαφορές και συνδέει τη διευθέτησή τους με επενδύσεις και έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ήταν αναμενόμενο ότι οι Συριζαίοι θα συνέχιζαν τις πρακτικές του 2011. Μόνο που οι καιροί άλλαξαν, η χώρα ανάσανε και κυρίως οι Έλληνες έζησαν την Αριστερά. Ελπίζω να μην σταματήσουμε να διαβάζουμε Βασιλάκη και Ημίθεο, να μην σταματήσουμε να βλέπουμε τον κοτεράκια, τον Πολάκη και τον Παπαδραχμούλη.
Ειδικά τον Παπαδραχμούλη.Πρότυπο "λάμποντος" αριστερού, με - τηρουμένων των αναλογιών - υπέρογκα εισοδήματα, καταθέσεις και περιουσιακή κατάσταση, κτηθέντων όλων από τον μισητό καπιταλισμό.Και που μέχρι τώρα δεν έχουμε ενημερωθεί, ότι έχει διαθέσει έστω και τμήμα αυτής της περιουσίας για κάποιο κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα.