Δημοσκόπηση: Διαφορά 18,1% ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου

Δημοσκόπηση: Διαφορά 18,1% ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου Facebook Twitter
Στο 18,1% διαμορφώνεται η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc (EUROKINISSI)
3

Διαφορά 18,1%, μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 42,9% έναντι 24,8% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 6% και το ΚΚΕ είναι τέταρτο στο 5,4%. Τα υπόλοιπα δύο κόμματα της Βουλής, η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, συγκεντρώνουν 3,1%.  

Την ίδια ώρα, το 48,2% δηλώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «καλύτερος πρωθυπουργός από το προσδοκώμενο» και το 45,8% θεωρεί ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα υλοποιήσει «όλες» ή «πολλές» από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. 

Δημοσκόπηση: Διαφορά 18,1% ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου Facebook Twitter
Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Πολάκης: «Φληναφήματα τα όσα ακούγονται περί μη συμμετοχής μου σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή»

Ο Παύλος Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση σχετικά με τα όσα έχουν διαρρεύσει για μη συμμετοχή του σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ήταν αναμενόμενο ότι οι Συριζαίοι θα συνέχιζαν τις πρακτικές του 2011. Μόνο που οι καιροί άλλαξαν, η χώρα ανάσανε και κυρίως οι Έλληνες έζησαν την Αριστερά. Ελπίζω να μην σταματήσουμε να διαβάζουμε Βασιλάκη και Ημίθεο, να μην σταματήσουμε να βλέπουμε τον κοτεράκια, τον Πολάκη και τον Παπαδραχμούλη.
Ειδικά τον Παπαδραχμούλη.Πρότυπο "λάμποντος" αριστερού, με - τηρουμένων των αναλογιών - υπέρογκα εισοδήματα, καταθέσεις και περιουσιακή κατάσταση, κτηθέντων όλων από τον μισητό καπιταλισμό.Και που μέχρι τώρα δεν έχουμε ενημερωθεί, ότι έχει διαθέσει έστω και τμήμα αυτής της περιουσίας για κάποιο κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα.