Δημοσκόπηση: Διαφορά 18,1% ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου

Δημοσκόπηση: Διαφορά 18,1% ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου Facebook Twitter
Στο 18,1% διαμορφώνεται η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc (EUROKINISSI)
3

Διαφορά 18,1%, μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 42,9% έναντι 24,8% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 6% και το ΚΚΕ είναι τέταρτο στο 5,4%. Τα υπόλοιπα δύο κόμματα της Βουλής, η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, συγκεντρώνουν 3,1%.  

Την ίδια ώρα, το 48,2% δηλώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «καλύτερος πρωθυπουργός από το προσδοκώμενο» και το 45,8% θεωρεί ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα υλοποιήσει «όλες» ή «πολλές» από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. 

Δημοσκόπηση: Διαφορά 18,1% ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου Facebook Twitter
Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΑΡΚΑ

Πολιτική / Απάντηση ΥΠΕΞ σε Τουρκία για θαλάσσια πάρκα: Είναι παράνομα, δεν δημιουργούν τετελεσμένα

Η Τουρκία ανακήρυξε δύο «εθνικά θαλάσσια πάρκα» στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, τα όρια των οποίων εκτείνονται και πέραν των τουρκικών χωρικών υδάτων
THE LIFO TEAM
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τους Δούρου, Πολάκη και Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»

Πολιτική / Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τους Δούρου, Πολάκη και Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»

Το σποτ των 47 δευτερολέπτων «δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις σε μεθοδεύσεις, αρνητικές ειδήσεις και μύθους που στοχευμένα διαδόθηκαν και αναπαράγονται εδώ και μήνες» - Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ήταν αναμενόμενο ότι οι Συριζαίοι θα συνέχιζαν τις πρακτικές του 2011. Μόνο που οι καιροί άλλαξαν, η χώρα ανάσανε και κυρίως οι Έλληνες έζησαν την Αριστερά. Ελπίζω να μην σταματήσουμε να διαβάζουμε Βασιλάκη και Ημίθεο, να μην σταματήσουμε να βλέπουμε τον κοτεράκια, τον Πολάκη και τον Παπαδραχμούλη.
Ειδικά τον Παπαδραχμούλη.Πρότυπο "λάμποντος" αριστερού, με - τηρουμένων των αναλογιών - υπέρογκα εισοδήματα, καταθέσεις και περιουσιακή κατάσταση, κτηθέντων όλων από τον μισητό καπιταλισμό.Και που μέχρι τώρα δεν έχουμε ενημερωθεί, ότι έχει διαθέσει έστω και τμήμα αυτής της περιουσίας για κάποιο κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα.