Γιάννη Στάνκογλου, τι δεν μπορείς να συνηθίσεις στο επάγγελμα του ηθοποιού;

Γιάννη Στάνκογλου, τι δεν μπορείς να συνηθίσεις στο επάγγελμα του ηθοποιού; Facebook Twitter
Φωτο: Βάσια Αναγνωστοπούλου
0

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας ηθοποιός που κερδίζει την αμέριστη προσοχή του κοινού όποιον ρόλο και να αναλάβει. Η επιτυχημένη πορεία του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση τον έχει κατατάξει ανάμεσα στους αγαπημένους ηθοποιούς του κόσμου που περιμένει με ανυπομονησία κάθε νέο του βήμα.

Ο γοητευτικός ηθοποιός θα είναι καλεσμένος του Κωνσταντίνου Ρήγου στη θεματική Magic Box στο Utopia @ Golden Hall για να μοιραστεί μαζί ιστορίες από την πολυετή καριέρα του στην υποκριτική, τη ζωή του ως μπαμπάς και φυσικά να απαντήσει στις αναπάντεχες ερωτήσεις του curator. Λίγο πριν βρεθεί στο concept showroom, του θέσαμε μερικές ερωτήσεις για να μας δώσει τον τόνο για όλα τα ενδιαφέροντα θέματα που θα συζητήσει την Τρίτη 08/10 στις 14:00 στο χώρο του Utopia @ Golden Hall, όπου φυσικά μπορείτε ελεύθερα να παραβρεθείτε κι εσείς και να παρακολουθήσετε live το magic talk.

— Ποιο είναι το ένα αντικείμενο που έχεις από παιδί και δεν έχεις αποχωριστεί ποτέ από τη ζωή σου;

Αν και δεν είμαι από αυτούς που συνδέονται με αντικείμενα, τα μόνα πράγματα που έχω κρατήσει και δεν αποχωρίζομαι είναι τα λίγα LPs (δίσκοι) που μου έχουν μείνει στα χέρια μου πια από Clash, Cure, Depeche Mode κ.ά. Επίσης έχω κρατήσει ένα βιβλίο που το είχα από πολύ μικρός με αινίγματα και σπαζοκεφαλιές.

— Ποια είναι η μεγαλύτερη σου απόλαυση όταν καταναλώνεις; Τι δεν μπορείς να σταματήσεις να αγοράζεις;

Mε τα παπούτσια έχω μια τρέλα, μoυ αρέσει να βρίσκομαι στην Ιταλία και να αγοράζω χειροποίητα παπούτσια.

— Αν δεν ήσουν ηθοποιός, τότε τι θα έκανες στη ζωή σου;

«Μπορεί αλήτης να 'μουναααααα, να 'χα καταστραφεί!».

— Τι δεν θα μπορέσεις ποτέ να συνηθίσεις στο επάγγελμα του ηθοποιού;

Το να συναντάω ανθρώπους της δουλειάς που την ώρα της δουλειάς δεν ακούνε τον παρτενέρ τους.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Good Living / «Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Ο Στέλιος Στυλιανίδης, Ιδρυτής της ΕΠΑΨΥ και Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής, μιλά για τη βία των ανηλίκων, τις συνθήκες εκδήλωσής της αλλά και τη σημασία της κατανόησής της, με αφορμή το πρόγραμμα “It’s up to You(th)”.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Good Living / Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Με αφορμή το πρόγραμμα “It’s Up to You(th)", η Ψυχολόγος, MSc, PhD (c) Βικτώρια Κατσιαμάκη εξηγεί τη σημασία του να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των εφήβων και γιατί το να συνειδητοποιείς ότι «κάτι δεν πάει καλά» είναι ήδη ένα σπουδαίο πρώτο βήμα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Good Living / Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Με το πρόγραμμα «It’s Up to You(th)» η ΕΠΑΨΥ προσφέρει υποστήριξη σε εφήβους και τις οικογένειές τους ώστε να αντιμετωπίσουν περιστατικά βίας και νεανικής παραβατικότητας.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Good Living / Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Οι τρεις ομάδες που ξεχώρισαν στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone, με κεντρική θεματική «Η τεχνολογία ως σύμμαχος: Η ψηφιακή ευημερία μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας».
THE LIFO TEAM