Amalance

Amalance Facebook Twitter
0

O πατέρας του Michael Jackson μιλάει αποκλειστικά στον Larry King. Σε μια γλώσσα που κανείς δεν καταλαβαίνει. Και αν δεν μιλούσαμε για το θάνατο ενός ανθρώπου, αυτή η συνέντευξη θα ήταν πολύ διασκεδαστική. Από τη μια ο Larry King με τις τιράντες του, το μωβ πουκαμισάκι του και το γνωστό υφάκι του και από την άλλη ο 80χρονος πατέρας Jackson με αμφίεση που παραπέμπει σε αφεντικό στριπτιζάδικου και ευφράδεια που κάνει ακόμα και τον Θέμο Αναστασιάδη υποψήφιο για την εκφώνηση δελτίου ειδήσεων στο Mega.

Ο πατέρας δηλώνει πως δεν έδερνε τον Michael, πως δεν ξέρει που είναι η σωρός του Michael, πως δεν βλέπει και πολύ συχνά τα εγγόνια του (μπορώ να σκεφτώ έναν λόγο για αυτό) και πως οι εναπομείναντες Jacksons δεν θα κάνουν περιοδεία.

Το video που ακολουθεί θα έπρεπε να έχει προειδοποίηση: αυτά είναι 9 λεπτά που δεν θα πάρετε ποτέ πίσω.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις δύο μέρες πριν από την τέταρτη επέτειο της ρωσικής εισβολής

«Ο εχθρός εξαπέλυσε μια ακόμη μαζική επίθεση με πυραύλους και drones σε οικιστικές περιοχές και σε ζωτικής σημασίας υποδομές στην περιοχή», δηλώνει ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της περιοχής του Κιέβου
THE LIFO TEAM