Διοικητής Σισμανόγλειου: «Δεν θυμάμαι πότε ήρθε ο πρώτος νεκρός από το Μάτι, είχα άλλα πράγματα»

Διοικητής Σισμανόγλειου: «Δεν θυμάμαι πότε ήρθε ο πρώτος νεκρός από το Μάτι, είχα άλλα πράγματα» Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

«Δεν θυμάμαι πότε ήρθε ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο, είχα άλλα πραγματα», ήταν η απάντηση του διοικητή του Σισμανογλείου για το δραματικό πρώτο βράδυ των φονικών πυρκαγιών.

Ο κ. Μανώλης Κουταλάς σε συνέντευξή του στο Θέμα 104,6 ερωτηθείς αν επιβεβαιώνει αυτό που είπε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ για την πρώτη σορό λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας είπε «όχι δεν επιβεβαιώνω. Δεν θυμάμαι γιατί είχα άλλα πράγματα. Είχαμε προσαγωγές ασθενών, εγκαυματίες, διασωληνώσεις».

«Σε μια κατάσταση των επειγόντων που δέχεσαι ασθενείς από την κυρίως εφημερία, αλλά και ασθενείς και εγκαυματίες αυτό που κοιτάει εκείνη την ώρα ο διοικητής είναι να είναι σωστές όλες οι υποδομές» συνέχισε να υπεκφεύγει ο διοικητής του Σισμανόγλειου υποστηρίζοντας ότι «όλα είναι καταγεγραμμένα από τους υπηρεσιακούς παράγοντες».

Για το πότε ξεκίνησε να ετοιμάζεται από το νοσοκομείο του ο ειδικός νεκροθάλαμος καθώς στην απάντησή του απάντησε: «δεν θυμάμαι πότε μας δόθηκε η εντολή για να ετοιμάσουμε την ειδική αίθουσα του νεκροθαλάμου, ενδεχομένως να έγινε γύρω στις 12».

Ο κ. Κουταλάς, τέλος, είπε ότι «δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση σε τίποτα, κινήθηκαν όλα όπως προβλέπουν οι διαδικασίες».

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LIFO PORTRAITS ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΕΚΘΕΣΗ

Ελλάδα / LiFO Portraits: Εγκαινιάστηκε η μεγάλη φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στην τέχνη του πορτρέτου

Δείτε φωτογραφίες - Παρόντες στην έκθεση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η υπουργός Πολιτισμού, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και σπουδαίες μορφές του πολιτισμού
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΟ NATIONAL GEOGRAPHIC

Ελλάδα / Ο οικισμός της Ελλάδας που αποθεώνει το National Geographic: «Ο ιδανικός προορισμός για ένα οικογενειακό ταξίδι»

Ο ταξιδιωτικός οδηγός του National Geographic αναδεικνύει ένα ακόμη μέρος της Ελλάδας, που ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, για τα πλακόστρωτα δρομάκια χωρίς αυτοκίνητα, τα ασβεστωμένα σπίτια και το «γραφικό σκηνικό για περιπλάνηση»
THE LIFO TEAM
ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΑΣΥ ΕΛΕΓΚΤΗΣ

Ελλάδα / Ελεγκτής ζητούσε 20 ευρώ από επιβάτες για να μην «κόβει» πρόστιμο - Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Ο ελεγκτής, είχε ξεκινήσει από θυρωρός και είχε αναβαθμιστεί σε σταθμάρχης μετά από εσωτερική διαδικασία επιλογής προσωπικού και αφού είχε ολοκληρώσει την απαιτούμενη εκπαίδευση
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Είναι δυνατόν; Για τι πράγμα μιλάει, τελάρα με ντομάτες παρέλαβε; Γίνεται ο διοικητής του νοσοκομείου να μην ξέρει τι ώρα ήρθαν τα πτώματα; Υπάρχουν έγγραφα για όλα αυτά, αλλά ακόμη κι αν δεν υπήρχαν είναι ΕΥΘΥΝΗ του να ξέρει.Δεν αντέχονται άλλο.