Διοικητής Σισμανόγλειου: «Δεν θυμάμαι πότε ήρθε ο πρώτος νεκρός από το Μάτι, είχα άλλα πράγματα»

Διοικητής Σισμανόγλειου: «Δεν θυμάμαι πότε ήρθε ο πρώτος νεκρός από το Μάτι, είχα άλλα πράγματα» Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

«Δεν θυμάμαι πότε ήρθε ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο, είχα άλλα πραγματα», ήταν η απάντηση του διοικητή του Σισμανογλείου για το δραματικό πρώτο βράδυ των φονικών πυρκαγιών.

Ο κ. Μανώλης Κουταλάς σε συνέντευξή του στο Θέμα 104,6 ερωτηθείς αν επιβεβαιώνει αυτό που είπε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ για την πρώτη σορό λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας είπε «όχι δεν επιβεβαιώνω. Δεν θυμάμαι γιατί είχα άλλα πράγματα. Είχαμε προσαγωγές ασθενών, εγκαυματίες, διασωληνώσεις».

«Σε μια κατάσταση των επειγόντων που δέχεσαι ασθενείς από την κυρίως εφημερία, αλλά και ασθενείς και εγκαυματίες αυτό που κοιτάει εκείνη την ώρα ο διοικητής είναι να είναι σωστές όλες οι υποδομές» συνέχισε να υπεκφεύγει ο διοικητής του Σισμανόγλειου υποστηρίζοντας ότι «όλα είναι καταγεγραμμένα από τους υπηρεσιακούς παράγοντες».

Για το πότε ξεκίνησε να ετοιμάζεται από το νοσοκομείο του ο ειδικός νεκροθάλαμος καθώς στην απάντησή του απάντησε: «δεν θυμάμαι πότε μας δόθηκε η εντολή για να ετοιμάσουμε την ειδική αίθουσα του νεκροθαλάμου, ενδεχομένως να έγινε γύρω στις 12».

Ο κ. Κουταλάς, τέλος, είπε ότι «δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση σε τίποτα, κινήθηκαν όλα όπως προβλέπουν οι διαδικασίες».

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Είναι δυνατόν; Για τι πράγμα μιλάει, τελάρα με ντομάτες παρέλαβε; Γίνεται ο διοικητής του νοσοκομείου να μην ξέρει τι ώρα ήρθαν τα πτώματα; Υπάρχουν έγγραφα για όλα αυτά, αλλά ακόμη κι αν δεν υπήρχαν είναι ΕΥΘΥΝΗ του να ξέρει.Δεν αντέχονται άλλο.