Μανιάτης: Τα ΕΛΤΑ παρακρατούν παράνομα χρήματα από τις πληρωμές των καταναλωτών στη ΔΕΗ

Μανιάτης: Τα ΕΛΤΑ παρακρατούν παράνομα χρήματα από τις πληρωμές των καταναλωτών στη ΔΕΗ Facebook Twitter
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
1

Παράνομη κατακράτηση χρημάτων από τις πληρωμές των καταναλωτών στη ΔΕΗ κάνουν τα ΕΛΤΑ, καταγγέλει ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Γιάννης Μανιάτης.

«Ως αποτέλεσμα, οι καταναλωτές ενώ πληρώνουν εμπρόθεσμα, στο τέλος χάνουν την έκπτωση του 15% που δίνει η ΔΕΗ, επιβαρύνονται με τόκους καθυστερήσεων και πολλές φορές απειλούνται με διακοπή ηλεκτροδότησης», και προσθέτει.

Σημειώνει επίσης ότι η «παράνομη αυτή παρακράτηση, που ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ, ακολουθείται από τη διοίκηση των ΕΛΤΑ με τη δικαιολογία ότι το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής δεν έχει καταβάλει την αποζημίωση για την παροχή καθολικής υπηρεσίας».

Σύμφωνα με τον κ. Μανιάτη, με ευθύνη του αρμόδιου υπουργού Νίκου Παππά τα ΕΛΤΑ έχουν οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο και ζητάει τη παραίτηση της διοίκησης τους.

Πηγή: ΑΠΕ/ ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια