Η Μελίσα Γκίλμπερτ κατηγορεί τον Όλιβερ Στόουν για σεξουαλική παρενόχληση

Η Μελίσα Γκίλμπερτ κατηγορεί τον Όλιβερ Στόουν για σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
5

Η Μελίσα Γκίλμπερτ κατηγόρησε τον σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν για σεξουαλική παρενόχληση στη διάρκεια μιας οντισιόν για την ταινία «The Doors» το 1991.

Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι», αφηγήθηκε αρχικά την ιστορία σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Άντι Κοέν, χωρίς να κατονομάσει τον σκηνοθέτη, σχολιάζοντας πως φοβάται να πει το όνομά του επειδή ανησυχεί για τις αντιδράσεις. Λίγο αργότερα όμως και κατόπιν επιμονής του παρουσιαστή, είπε «Γάμα το! Ήταν ο Όλιβερ Στόουν και το "The Doors"». 

Όπως εξήγησε, είχε περάσει από οντισιόν για τον ρόλο της Pamela Courson, που υποδύθηκε τελικά η Μεγκ Ράιαν και πως η σκηνή που κλήθηκε να παίξει είχε γραφτεί αποκλειστικά για εκείνη. Η Μελίσα Γκίλμπερτ ισχυρίζεται πως για τις ανάγκες της σκηνής έπρεπε να πέσει στα τέσσερα και να πει, «Πήδα με μωρό μου». Η ίδια λέει ότι ο Στόουν της ζήτησε να στηθεί έτσι αλλά εκείνη αρνήθηκε και έφυγε τελικά κλαίγοντας από την οντισιόν. 

«Ποτέ δεν έχω μιλήσει γι' αυτό. Κι όλο αυτό έγινε επειδή είχα πει κάτι και τον είχα ντροπιάσει δημοσίως. Οπότε έγραψε αυτήν την σκηνή που ήθελε να παίξω στο κάστινγκ και ήταν πάρα πολύ ντροπιαστικό και φρικτό. Με εκδικήθηκε κι αυτό με πλήγωσε», είπε η Μελίσα Γκίλμπερτ. 

Οι νέες κατηγορίες της ηθοποιού έρχονται να προστεθούν σε εκείνες στις οποίες προχώρησε πριν λίγο καιρό το πρώην μοντέλο του Playboy, Carrie Stevens, που υποστήριξε πως ο σκηνοθέτης της είχε βάλει χέρι στη διάρκεια ενός πάρτι. 

Μέχρι στιγμής ο Όλιβερ Στόουν δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο σχετικά. 

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μίλησε ανοικτά στους NYT: Τα βουλιμικά επεισόδια και η «απελευθέρωση» από τα αναβολικά

Πολιτισμός / Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μίλησε ανοικτά στους NYT: Τα βουλιμικά επεισόδια και η «απελευθέρωση» από τα αναβολικά

Σήμερα, ο Σταλόνε δηλώνει ότι δεν βλέπει πλέον το σώμα του ως πανοπλία. «Αν μπορούσα να το κάνω από την αρχή, θα έλεγα: "Αφήστε κάποιον άλλο να κρατήσει τα ηνία και μην κάνετε μόνοι σας τα επικίνδυνα γυρίσματα"».
THE LIFO TEAM
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΑΚΑ

Πολιτισμός / Άννα Βίσση: Όλα όσα έγιναν στη συναυλία - Η «προσγείωση» στο ΟΑΚΑ και η αφιέρωση στον Μαζωνάκη

«Είναι ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής. Κάναμε στο Καλλιμάρμαρο δύο χρονιές, θέλατε στο ΟΑΚΑ έτσι δεν είναι; Εγώ τις κρατάω τις υποσχέσεις μου» είπε η Άννα Βίσση, ανοίγοντας τη συναυλία της
THE LIFO TEAM
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΟΑΚΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Πολιτισμός / Άννα Βίσση: Η αποκάλυψη για μια από τις εκπλήξεις στην αποψινή συναυλία στο ΟΑΚΑ

Μετά τις δύο καθηλωτικές εμφανίσεις της στο Καλλιμάρμαρο, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ επιστρέφει με ένα πρωτοποριακό υπερθέαμα υψηλών προδιαγραφών μπροστά σε περισσότερους από 95.000 θεατές
THE LIFO TEAM
Η Βιρζινί Βιάρ μιλά πρώτη φορά για την απόλυσή της από τη Chanel και τα 36 χρόνια με τον Λάγκερφελντ

Πολιτισμός / «Σου κρατάω κακία που ήσουν ο μόνος που με έβλεπε»: Η Βιρζινί Βιάρ μιλά για Chanel και Λάγκερφελντ

Στο νέο βιβλίο της «Un regard. Une vie chez Chanel», που κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου, η Βιρζινί Βιάρ περιγράφει για πρώτη φορά το γεύμα της απόλυσής της και επιστρέφει στα 36 χρόνια δίπλα στον Καρλ Λάγκερφελντ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
αν ισχύουν τα λεγόμενα της τότε πρόκειτε για πράξη εκδίκησης με μειωτικό τρόπο της προσωπικότητα της και όχι σεξουαλική παρενόχληση ,απλά η πράξη είχε σεξουαλικό υπονοούμενο. Μην τα ανάγουμε όλα σε σεξουαλική παρενόχληση