Η Μελίσα Γκίλμπερτ κατηγορεί τον Όλιβερ Στόουν για σεξουαλική παρενόχληση

Η Μελίσα Γκίλμπερτ κατηγορεί τον Όλιβερ Στόουν για σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
5

Η Μελίσα Γκίλμπερτ κατηγόρησε τον σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν για σεξουαλική παρενόχληση στη διάρκεια μιας οντισιόν για την ταινία «The Doors» το 1991.

Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι», αφηγήθηκε αρχικά την ιστορία σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Άντι Κοέν, χωρίς να κατονομάσει τον σκηνοθέτη, σχολιάζοντας πως φοβάται να πει το όνομά του επειδή ανησυχεί για τις αντιδράσεις. Λίγο αργότερα όμως και κατόπιν επιμονής του παρουσιαστή, είπε «Γάμα το! Ήταν ο Όλιβερ Στόουν και το "The Doors"». 

Όπως εξήγησε, είχε περάσει από οντισιόν για τον ρόλο της Pamela Courson, που υποδύθηκε τελικά η Μεγκ Ράιαν και πως η σκηνή που κλήθηκε να παίξει είχε γραφτεί αποκλειστικά για εκείνη. Η Μελίσα Γκίλμπερτ ισχυρίζεται πως για τις ανάγκες της σκηνής έπρεπε να πέσει στα τέσσερα και να πει, «Πήδα με μωρό μου». Η ίδια λέει ότι ο Στόουν της ζήτησε να στηθεί έτσι αλλά εκείνη αρνήθηκε και έφυγε τελικά κλαίγοντας από την οντισιόν. 

«Ποτέ δεν έχω μιλήσει γι' αυτό. Κι όλο αυτό έγινε επειδή είχα πει κάτι και τον είχα ντροπιάσει δημοσίως. Οπότε έγραψε αυτήν την σκηνή που ήθελε να παίξω στο κάστινγκ και ήταν πάρα πολύ ντροπιαστικό και φρικτό. Με εκδικήθηκε κι αυτό με πλήγωσε», είπε η Μελίσα Γκίλμπερτ. 

Οι νέες κατηγορίες της ηθοποιού έρχονται να προστεθούν σε εκείνες στις οποίες προχώρησε πριν λίγο καιρό το πρώην μοντέλο του Playboy, Carrie Stevens, που υποστήριξε πως ο σκηνοθέτης της είχε βάλει χέρι στη διάρκεια ενός πάρτι. 

Μέχρι στιγμής ο Όλιβερ Στόουν δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο σχετικά. 

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
αν ισχύουν τα λεγόμενα της τότε πρόκειτε για πράξη εκδίκησης με μειωτικό τρόπο της προσωπικότητα της και όχι σεξουαλική παρενόχληση ,απλά η πράξη είχε σεξουαλικό υπονοούμενο. Μην τα ανάγουμε όλα σε σεξουαλική παρενόχληση