Η Βόρεια Κορέα προειδοποιεί την Ουάσινγκτον

Η Βόρεια Κορέα προειδοποιεί την Ουάσινγκτον Facebook Twitter
1

   

Η Βόρεια Κορέα προειδοποίησε σήμερα τις ΗΠΑ κατά της κλιμάκωσης της στρατιωτικής και οικονομικής πίεσης για το πυρηνικό της πρόγραμμα κι αναφορικά με την τελευταία επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού διηπειρωτικού πυραύλου (ICBM) που πραγματοποίησε η Πιονγιάνγκ, στα τέλη Ιουλίου, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

 

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας (KCNA) μετέδωσε ότι οι ΗΠΑ “έχουν καταληφθεί από υστερία” καθώς “αιφνιδιάστηκαν από την συνεχιζόμενη επίδειξη των επιθετικών πυρηνικών δυνατοτήτων που διαθέτει η Βόρεια Κορέα.”

 

Η Ουάσινγκτον έχει απειλήσει την Πιονγιάνγκ με τη χρήση στρατιωτικών μέσων, μετά την δεύτερη δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου ICBM που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα στις 28 Ιουλίου, ενώ στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη B-1B πραγματοποίησαν διελεύσεις πάνω από την Κορεατική Χερσόνησο.

 

Σήμερα είναι η ημέρα που το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει νέες κυρώσεις σε βάρος της Βόρειας Κορέας.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΕΝ-ΓΚΒΙΡ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ

Διεθνή / Γερουσιαστής των ΗΠΑ κατά Μπεν-Γκβιρ για το AI βίντεο με Παλαιστίνιους: «Αυτό το κάθαρμα να μην πατήσει ποτέ στις ΗΠΑ»

Το βίντεο δείχνει Παλαιστίνιους κρατούμενους να μπαίνουν στη φυλακή εύσωμοι και χαμογελαστοί και να βγαίνουν αποστεωμένοι, προκαλώντας συγκρίσεις με ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης
THE LIFO TEAM
ΓΚΑΡΙ ΓΚΛΙΤΕΡ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Γκάρι Γκλίτερ: Ο τραγουδιστής δηλώνει αθώος στις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση 8χρονου κοριτσιού

Ο Γκάρι Γκλίτερ αρνήθηκε τις τέσσερις κατηγορίες για άσεμνη επίθεση, δύο κατηγορίες για ασελγεία σε βάρος παιδιού και δύο κατηγορίες για σεξουαλική επαφή με κορίτσι κάτω των 13 ετών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Όταν βλέπεις αυτόν τον νεαρό να γελάει πανευτυχής, επειδή έγινε επιτυχημένη εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου - εν μέσω μάλιστα επίσης πανευτυχών χειροκροτούντων ενθουσιωδώς αξιωματικών - προκύπτει ένα σφίξιμο στο στομάχι.Που γίνεται πιο επώδυνο όταν ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ - ευέξαπτος καθώς είναι και παρά την ηλικία του - έχει μπει σε μια αντιπαράθεση με τον νεαρό, ποιος από τους δύο είναι ο πιο μάγκας. Μακάρι να μην προκύψουν για όλους πολλά κακά εξ αιτίας αυτών των δύο !