Ο Χιου Τζάκμαν κάνει διακοπές στην Ελλάδα και λέει «Yassou» στους θαυμαστές του

Ο Χιου Τζάκμαν κάνει διακοπές στην Ελλάδα και λέει «Yassou» στους θαυμαστές του Facebook Twitter
2

Για διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Κυκλάδες βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Χιου Τζακμαν παρέα με την σύζυγό του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο τους βρέθηκαν στην Αντίπαρο πριν μία εβδομάδα και τώρα απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στο νησί της Μυκόνου.

Σήμερα ο διάσημος ηθοποιός δημοσίευσε και μια φωτογραφία από τις διακοπές του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή ποζάρει χαμογελαστός σε μια παραλία, χωρίς να αναφέρει βέβαια την ακριβή τοποθεσία, φορώντας ένα ψάθινο καπέλο και γράφοντας μόνο την λέξη «Yassou» προς τους 13.3 εκατομμύρια ακολούθους. 

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι πρώτη φορά που ο Αυστραλός ηθοποιός κάνει διακοπές στην Ελλάδα, ενώ παλιότερα είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους πως έχει και ελληνικές ρίζες. «Ξέρεις πως έχω κι εγώ ελληνικό αίμα; Ο προπάππους μου ήταν Έλληνας, Μπέλας το επώνυμο και καταγόταν από την Ίο» είχε πει το 2014.

Yassou!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman) στις

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας Ρέμπραντ βγαίνει από έναν αιώνα αφάνειας: από τον Τίτο στον Άγιο Ιωάννη της Πάτμου

Πολιτισμός / Ένας Ρέμπραντ βγαίνει από έναν αιώνα αφάνειας: από τον Τίτο στον Άγιο Ιωάννη της Πάτμου

Ο Τόμας Κάπλαν απέκτησε τον «Άγιο Ιωάννη στην Πάτμο», έργο που θεωρούνταν επί δεκαετίες πορτρέτο του γιου του Ρέμπραντ, ώσπου η συντήρηση αποκάλυψε κάτι διαφορετικό.
THE LIFO TEAM
Η Σίλια Μπέρτγουελ θυμάται τον Όσι Κλαρκ: σεξ, ναρκωτικά, Χόκνεϊ και τα φορέματα του Swinging London

Πολιτισμός / Η Σίλια Μπέρτγουελ θυμάται τον Όσι Κλαρκ: σεξ, ναρκωτικά, Χόκνεϊ και τα φορέματα του Swinging London

Στα 85 της, με μια νέα συνεργασία με την Burberry και μεγάλη έκθεση στο Λονδίνο, η Σίλια Μπέρτγουελ επιστρέφει στον γάμο της με τον Όσι Κλαρκ, στα ξέφρενα χρόνια του Swinging London και στη φιλία έξι δεκαετιών με τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ.
THE LIFO TEAM
Στη Ρώμη αποκαλύπτονται γυμνοί θεοί που μοναχές είχαν κρύψει κάτω από σοβά για 300 χρόνια

Πολιτισμός / Στη Ρώμη αποκαλύπτονται γυμνοί θεοί που μοναχές είχαν κρύψει κάτω από σοβά για 300 χρόνια

Συντηρητές στη Villa Silvestri Rivaldi, δίπλα στο Κολοσσαίο, φέρνουν ξανά στο φως αναγεννησιακές τοιχογραφίες που καλύφθηκαν τον 17ο αιώνα επειδή οι γυμνές μυθολογικές μορφές θεωρήθηκαν προσβλητικές
THE LIFO TEAM
Σε ναυάγιο 2.100 ετών βρέθηκαν τα πολυτελή κεραμικά της αρχαίας Ρώσου που μνημονεύει ο Κικέρων

Πολιτισμός / Σε ναυάγιο 2.100 ετών βρέθηκαν τα πολυτελή κεραμικά της αρχαίας Ρώσου που μνημονεύει ο Κικέρων

Σε εμπορικό ναυάγιο στα ανοιχτά της Αττάλειας εντοπίστηκε μεγάλο φορτίο επιτραπέζιας κεραμικής που συνδέεται με την αρχαία Ρώσο, τόπο παραγωγής σκευών που αναφέρει και ο Κικέρων σε επιστολή του το 50 π.Χ.
THE LIFO TEAM
Το Μουσείο Τέχνης του Μιλγουόκι επιστρέφει δύο έργα του σκλαβωμένου καλλιτέχνη Ντέιβιντ Ντρέικ στους απογόνους του

Πολιτισμός / Δύο αγγεία του Ντέιβιντ Ντρέικ επιστρέφουν στους απογόνους του σχεδόν δύο αιώνες μετά

Ο σκλαβωμένος κεραμίστας υπέγραφε τα έργα του «Dave» και χάραζε πάνω τους στίχους σε μια εποχή που η εκμάθηση ανάγνωσης και γραφής απαγορευόταν στους σκλαβωμένους ανθρώπους.
THE LIFO TEAM
Η Τέιλορ Σουίφτ ξεπέρασε τη Μπιγιονσέ στα VMAs και έκανε πρεμιέρα στο «Patient Zero»

Πολιτισμός / Η Τέιλορ Σουίφτ ξεπέρασε τη Μπιγιονσέ στα VMAs και έκανε πρεμιέρα στο «Patient Zero»

Η Τέιλορ Σουίφτ παρέλαβε το πρώτο Artist Director Honors, έγινε η πιο πολυβραβευμένη καλλιτέχνις στην ιστορία των VMAs και παρουσίασε το νέο βίντεο που σκηνοθέτησε η ίδια, με τους Ντακότα Τζόνσον και Κόλιν Φάρελ
THE LIFO TEAM
Ο Μάικ Λι σάρωσε στο Σαν Σεμπαστιάν: Χρυσό Κοχύλι και τρία βραβεία για το «Tender Loving Care»

Πολιτισμός / Ο Μάικ Λι σάρωσε στο Σαν Σεμπαστιάν: Χρυσό Κοχύλι και τρία βραβεία για το «Tender Loving Care»

Με το «Tender Loving Care», μια ιστορία για κοινωνικούς λειτουργούς, γηρασμένους γονείς και την εξάντληση της φροντίδας, ο Μάικ Λι κυριάρχησε στο 74ο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν.
THE LIFO TEAM
Meta και YouTube κάνουν πίσω και εγκρίνουν τελικά τις διαφημίσεις για το «Musk»

Τech & Science / Meta και YouTube κάνουν πίσω και εγκρίνουν τελικά τις διαφημίσεις για το «Musk»

Οι δύο πλατφόρμες ανέτρεψαν τις αρχικές αποφάσεις τους για την πληρωμένη καμπάνια του ντοκιμαντέρ του Άλεξ Γκίμπνεϊ. Η Meta παραδέχτηκε ότι έγινε λάθος, ενώ το YouTube ενέκρινε το trailer μετά από επανεξέταση.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια