Ο Χιου Τζάκμαν κάνει διακοπές στην Ελλάδα και λέει «Yassou» στους θαυμαστές του

Ο Χιου Τζάκμαν κάνει διακοπές στην Ελλάδα και λέει «Yassou» στους θαυμαστές του Facebook Twitter
2

Για διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Κυκλάδες βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Χιου Τζακμαν παρέα με την σύζυγό του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο τους βρέθηκαν στην Αντίπαρο πριν μία εβδομάδα και τώρα απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στο νησί της Μυκόνου.

Σήμερα ο διάσημος ηθοποιός δημοσίευσε και μια φωτογραφία από τις διακοπές του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή ποζάρει χαμογελαστός σε μια παραλία, χωρίς να αναφέρει βέβαια την ακριβή τοποθεσία, φορώντας ένα ψάθινο καπέλο και γράφοντας μόνο την λέξη «Yassou» προς τους 13.3 εκατομμύρια ακολούθους. 

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι πρώτη φορά που ο Αυστραλός ηθοποιός κάνει διακοπές στην Ελλάδα, ενώ παλιότερα είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους πως έχει και ελληνικές ρίζες. «Ξέρεις πως έχω κι εγώ ελληνικό αίμα; Ο προπάππους μου ήταν Έλληνας, Μπέλας το επώνυμο και καταγόταν από την Ίο» είχε πει το 2014.

Yassou!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman) στις

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια